torsdag 31. desember 2009

Jeg vant!Årets siste kveld ble ekstra staslig når jeg fikk vite at jeg hadde blitt trukket ut som vinner på Give Awayen til Kaoskontroll Hun har en nydelig blogg du bør titte innom!

Se så nydelig, gleder meg virkelig til å få dette i posten. Tusen takk!
(bildet lånt av Kaoskontroll)Nyttårsaften ♥Snart er 2009 historie...
Jeg vil takke alle som har besøkt bloggen min og lagt igjen kommentarer, og gitt meg tilbakemeldinger iløpet av året som har gått. Gleder meg til å følge alle deres herlige blogger i 2010Håper alle får en flott nyttårsfeiring.
GODT NYTT ÅR!!!


Skyvedører.
Vi har skyvedører fra entreen inn til stuen. Veldig glad i skyvedørene, da tar ikke dørene plass inn og ut til gangen. Men hjørnet trengte litt opp-pynting. Så med noen hjerter fra Bohus og Mols, ble det slik...Alt naturen har å by på...Naturen er utrolig flott, og det er så mye den kan brukes til. Da vi var ute og gikk en tur for en ukes tid siden kom jeg over noen flotte stoooore kongler, som bare måtte bli med meg hjem.

To fikk plass på skapet i gangen, hengt opp med en hampsnorEn annen ble lagt sammen med noen julekuler i stetteskålen


Og disse 3 ble lagt på en dekktallerken sammen med telys i sandkakeformer og julekuler


Fødselsdagsfeiring.Igår var det fødselsdagsfeiring med pinnekjøttmiddag og selvfølgelig fødselsdagskake. Stemningsbildene kommer her..Nye tøyservietter og dekktallerkener ble tatt i bruk for anledningen. Julekulene som er brukt til pynt er kjøpt på Kremmerhuset, klarte ikke dy meg, så måtte ned dit å ha to pakker til idag, på salg.


Brettet kaffeserviettene og bandt de med en liten hampsløyfe...onsdag 30. desember 2009

30.desember 2009

Kjære kjæresten min ♥

Gratulerer masse med dagen!!!


lørdag 26. desember 2009

Snøen daler...


Bildet er tatt fra terrassedøren sent igår kveld.Det ble hvit jul i år, hurra! Jeg er et vintermenneske, elsker vinteren, snøen og spesielt knakingen fra skoene når man går på snøkledde veier.
Vi hadde en kjempe koselig julefeiring hos mine foreldre, og idag skal vi dit på middag, gleder meg!
Det siste døgnet har det snødd noe voldsomt, og ikke minst blåst. Da er det deilig å kunne kose seg inne med stearinlys i varmen.
Legger ved et bilde av lille nurket vårt, et av hans første møter med den kalde snøen.
Ønsker alle en fortsatt koselig julefeiring!onsdag 23. desember 2009

God jul ♥
Det er blitt 23.desember 2009, og det er lille juleaften. Dagen før den store dagen! Juleforberedelsene i vår lille familie ble ganske mye mer annerledes enn jeg hadde forestilt meg, tidligere i år. En annerledes jul vil det bli, uten vår gode hund Paddington.
Men vi har fått et nytt lite familiemedlem, som vi nå skal lære å kjenne. Han er så god på alle måter, og det gleder et lite valpemamma hjerte.

Så jeg vil med dette..Ønske alle mine lesere en fantastisk
GOD JUL!

mandag 21. desember 2009

Da var lille Brumm i hus...Endelig hjemme.

Etter litt mat, etterfulgt av litt leking, og to tissedammer på gulvet sover nå lille Brumm søtt i sengen sinKjøkkenvinduet.Endelig har jeg funnet den perfekte lampen til å ha i vinduskarmen på kjøkkenet, Åhlens var butikken å gå i. Ønsket meg en lampe som ga godt lys men også en lampe som var dekorativ og passet inn i hjørnet, så den måtte ikke være for stor. Valget falt på denne...
Nå skal vi reise snart, for å hente valpen. Kommer med en oppdatering iløpet av dagen, og kanskje med et lite bilde.søndag 20. desember 2009

Lille brumm ♥Imorgen er dagen vi har ventet på. Vi skal hente hjem vår lille engelske cocker spaniel valp, lille Brumm på 8uker.
Matplassen er satt fram, sengen står og venter på å bli brukt og det bitte lille halsbåndet er hengt opp ute i gangen, alt er klart for den lille krabatens ankomst.


MatstedEget pledd (som min snille mor har brodert en "B" på) og et dekken til vinterkulden.


Seng


Halsbånd

Svibeldekorasjoner.
Sviblene hører julen til. Har satt sammen noen små dekorasjoner rundt i huset, noen røde og noen hvite.Et glass med en dekorativ papirserviett og silkebånd sløyfe, gir en fin liten svibelpotte.Julekuler kan brukes til alt.


Vi gleder oss stort til imorgen, da skal den lille valpen hentes hjem.Juletre ♥
Juletreet ble tatt inn i går ettermiddag og er nå ferdig pyntet. Veldig fornøyd, kjempe fin edelgran, akkurat passe stort var det også. Vanskelig å ta bilder av treet, kulene og pynten kommer ikke så godt frem. Men slik ble det nå...

Fant denne stjerne med lys, ved en tilfeldighet faktisk. Var innom Skeidar og så på lysekroner, men da jeg så denne måtte jag bare ha den.
Hjertelig velkommen!


Bloggen skrives av meg, Camilla, en interiørfrelst frøken på 30år.
Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 3 år, lillebror Christian født i august'13 og meg.
Jeg har en i overkant stor interesse for interiør og styling. Stilen er klassisk, egendefinert, med stor sans for detaljer.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Totalt antall besøkende:

Følgere

Annonsører

Samarbeidspartnere

Trenger du blogghjelp?

Trenger du blogghjelp?
Send meg en mail eller trykk på bildet og legg igjen dine spørsmål.

Søk i bloggen

Stolt medlem av Norske Interiørblogger

Danske Innredningsblogger

Svenske Innredningsblogger

BoligBlogg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...