søndag 17. januar 2010
Man kan da ikke få for mange hjerter, kan man vel !?


Nydelig blomsterdekor


Bildet er litt mørkt, her er hjertene dekorert med små krysantemum.


Så hvis noen lurer, så er det mester grønn som selger disse hjertene!

Ha en fortsatt fin søndag ♥3 kommentarer:

 1. Jeg har en venninne som er like hjertegal som deg. Og hun har klart å smitte meg. Nå fikk jeg et ekstra kick fra deg, så lurer på om jeg må innom Mester Grønn snarest og investere i et par hjerter. Selv om det i gubbens verden heter "et par støvsamlere" ;)

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 2. Jeg har også en annen veninne som er glad i hjerter - dere har hjertet på rette stedet begge to ;) Det ser veldig bra ut, og det er jo fint med hjerter da, selv om mitt ligger litt mer til en annen figur! :D Ha en fortsatt fin søndag! Klem

  SvarSlett
 3. Hjerter får man ikke nok av nei. Har ikke så mange selv, men begynner å få sansen for dem kjenner jeg.....Det kommer nok noen inn i heimen her og etterhvert.

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen