fredag 12. mars 2010

Påsken nærmer seg...
Idag har jeg vært på Panduro og ordnet meg med påskeegg og annet stash, så her blir det påskeegglaging i helgen. Gleder meg til å vise dere mine påskeegg!
Påskeliljene har fått sin plass i bøtte nr 2 fra Bohus. Kjenner vårstemningen kommer snikende med det nydelige været som vi har hatt i hovedstaden de siste dagene.

6 kommentarer:

 1. Hi hi, trollhassel er livsfarlige :P Jeg tok den med meg på bussen.. Det er kanskje verre med den ekte varianten. Tro om Mestergrønn her i byen har trollhassel... Er din ekte vare? Og kan jeg spørre hva det kostet?

  God helg!

  Klem Linda

  SvarSlett
 2. Deilig med vår, nydelig vårstemning du viser her!! Ha en fin lørdag! Klem

  SvarSlett
 3. Påskeliljer er så vakre :)men hos meg står de ikke så lenge, mulig jeg har det litt varmt innomhus ;)

  Ikke mye som minner om vår her i Hammerfest, påske derimot, ja. Det snør jo metervis hver dag (virker i allefall sånn hehe)

  Ha en fin løradg :)

  Klem Karina

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å se de ferdige eggene dine:)

  Påskestemning i stua alt du jo ♥

  Klemmer

  SvarSlett
 5. Hehe takk! ;)

  Jeg var på hyttetur med en venninne og så kom vi i snakk om hva vi ville valgt å slutte med et helt år (hvis vi måtte da!) Alternativene var godteri (vi er addicts begge to) eller alkohol. Jeg lot mine blogglesere og nære venner bestemme den gang for nesten et år siden. Valget falt (heldigvis!) på godteri. Så var det bare å sette i gang. Min venninne ville ikke være med, forståelig nok. Sta som jeg er så visste jeg at dette kom jeg til å klare ;) Og det ser det jo ut til at jeg gjør :)

  Det hele dreier seg IKKE om slanking eller denslags, men bare for å teste hjernen og viljestyrken. Det virket som en evighet da, men nå er det jo bare 18 dager igjen.. Og DA blir det verdens største påskeegg ;) hehe!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen