mandag 22. mars 2010

Så var grillsesongen igang!


Søndagsmiddagen igår ble tilbredt på gassgrillen. Og dermed var grillsesongen igang!

På menyen stod det
Ovnstekte poteter, lagvis med paprika og squash
Rubmarinert kyllingfileet
Hjemmelagd hvitløksdressing

Har du prøvd rubmarinaden til Caj P. Den gir både kylling og svin en utrolig god rubmarinert overflate.  Absolutt å anbefale!For å gi litt ekstra smak til ovnsgrønnsakene brukte jeg litt Fond kylling fra Knorr, det setter en ekstra spiss på smaken.Det ferdige resultatet


10 kommentarer:

 1. Hm, grilling du, det har jeg ikke tenkt på enda.
  Pleier å grille pølser på skitur i påsken, men dette fristet jo til å rydde frem grillen her hjemme.
  Får håpe gubben gidder å måke den frem;-)

  Vi er veldig glad i kylling her i huset, så den marinaden skal testes.

  Ønsker deg en riktig god mandag.

  Klem Lykkeliten

  SvarSlett
 2. Humre, humre.....Jeg skulle notere meg navnet "Rub marinade" på mobilen min for å ha som huskelapp til handeturen senere idag. Oppdaget at stavekontrollen hadde spilt meg et puss, for på displayet sto det PUB MARINADE. Heldigvis oppdaget jeg det, ellers hadde jeg vel kommet hjem med en sixpack med øl....

  SvarSlett
 3. Mmmm... Det såg godt ut! Har ikkje prøvd den marinaden der, men den skal testast ut når vi kjem i gang med sesongen her og. Gleder meg stort til grillsesongen, er så herleg om sumaren når ein kjem heim frå jobb og kan gå rett på terrassen for å laga middag i staden for å stå inne på kjøkkenet. Glede seg... :-D
  Ha ein fin mandag vidare.
  Klems

  SvarSlett
 4. Det så kjempegodt ut :)

  Har ikke sett den marinaden eller fond'en her i butikkene, men mulig coop og rema ikke fører disse :)

  I påsken blir det grillings tenker jeg, gleder meg vilt :)

  Fikk veldig lyst på grillmat nå, ble kjempesulten av det mat-bildet *ler* :)

  Tallerkenen var forresten råstilig :)

  Klemmer

  SvarSlett
 5. Åh....det så utroooolig godt ut! Elsker kylling!! Og nå kjenner jeg at jeg ikke har spist middag i dag. vi har vært og kjøpt sykkel i bursdagsgave til Mikael, og så bar det i vei på familiegruppe...
  Har vært og kost meg med før og etterbildene dine - må bare si det igjen.. Det har blitt så lekkert hjemme hos deg. Mye arbeid - men jeg tenker dere syntes det var verdt det!!!
  Ha en flott uke, kjære deg!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 6. Kan Rub\n brukes uten grilling , men til steking (vanligt) ? LiseG

  SvarSlett
 7. LiseG, det kan den. Bare man ikke steker på full styrke, men det gjelder for alle marinader, da kan de svi seg.

  SvarSlett
 8. Oh, stikker nesa innom midt på natta her og ble skikkelig sulten av å lese innlegget ditt:) Starta grillsesongen du :)))

  SvarSlett
 9. NAM!
  Det ser fantastisk godt ut!!
  Vi griller på engangsgrill i påsken.
  Men nå frister det å dra frem grillen tidligere!
  Nå ble jeg sulten kjenner jeg...

  SvarSlett
 10. Det ser så utrolig godt ut!
  Vi fikk ny grill for bare noen uker siden men har ikke rukket å ta den i bruk enda.. Men gjett om jeg skal prøve dette når den er klar:)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen