fredag 14. mai 2010

Jeg har helt glemt å vise dere....
min skjønne lille stoffkurv fra H&M.


Den kan brukes overalt, men her i huset har den nå fått sin plass på badet.

Passet perfekt inn med rosatonene vi har på badet fra før...

Du begynner kanskje å lure på om rosa er min favorittfarge. Men det er nok ikke det... rosa er fint, hører med til vår og sommeren når det blir lysere tider. Men favorittfargene er nok mere i det klassiske som hvit og svart.

Hva er din favorittfarge?
22 kommentarer:

 1. liker rosa jeg også .. i små doser ;)
  og kanskje aller finest sammen med min favorittfarge som er Isvann ( i halv mengde) :))

  SvarSlett
 2. jeg er veldig oppe for lilla for tiden, :) men også blå og rosa eg kjekke farver utenom de nøytrale fargene

  SvarSlett
 3. Sååå nydelig!! Herlige bilder, passet virkelig til ditt bad!!♥ Jeg er nok ett grått, gråbrunt og hvitt menneske reint over.. men de duse rosa og blå fargene er nydelig!!
  Takk for koselig hilsen, ønsker deg en nydelig dag og 17 mai helg!♥
  Klem klem Anki

  SvarSlett
 4. oooi.. så søøøt den va =) nydelig bad dere har=)

  SvarSlett
 5. Nydelig kurv men noe sier meg at kanskje ikke mannen din er like begeistret over kurven :-)

  SvarSlett
 6. Veldig lekkert! En sånn kurv må jeg nok lete etter H&M, sa du?
  Bildene får meg til å tenke på PIKEKYSS! NamNam.
  God helg.

  SvarSlett
 7. Naaaw :D Så utrolig søt og nudelig :)

  Utrolig smat idee, og meget lekkert ;)

  Klem Susanne.

  SvarSlett
 8. Leste det at dere hadde vært sammen i 11 år :)
  Gratulerer så masse til dere to også :) Så koselig så ♥

  Kos dere masse i helgen og på 17 mai dere også :)

  Klem Susanne.

  SvarSlett
 9. Nydelig bad dere har!:) Har selv rosa farger på badet mitt,det er så fint!

  Takk for besøk hos meg!
  God 17-maihelg til deg:)

  SvarSlett
 10. Ååå denkurven likte jeg også Camilla!
  Er som deg - rosa i doser;-D
  Riktig fin langhelg / 17 Mai til deg også ,
  klem Hege.
  PS!Jeg settes til lading på mandag(Spania)..,
  -mens far steller hjemme..-er jeg ikke heldig?:-)

  SvarSlett
 11. Delikat med rosa på badet...

  SvarSlett
 12. Hei og tusen takk for koselig ord om lekestua vår :) Alltdi gøy når nye legger igjen ord så finner jeg nye blogger å titte på. Din er jo nydelig!!

  Jeg ser du skrev at du kan hjelpe med å lage fin blogg? jeg er alltfor lite "dataisk" av meg og føler aldri at jeg får bloggen til å bli slik jeg vil, for jeg vet nemlig hvordan jeg gjerne vil at den skal være ;) Har du tid til å hjelpe meg litt etterhvert kanskje? Og hvordan gjør du det? :)

  klem

  SvarSlett
 13. Leid hus sammen med foreldrene mine - og tilbake 25..!
  Takk for omtanken, skal virkelig slappe av:-)
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 14. Å, den var supersøt!:)
  Jeg liker og rosa. Hadde masse av det ifjor på sensommeren, men så kom høsten og jula, og da ble det helt feil. Nå er rosatonene tilbake i huset sammen med lyseblå. Så tror årstid har mye å si!:)
  Håper du har en fin fredag

  SvarSlett
 15. Helt klart rosa! :D og mint grønt.. herlige pasteller! Jeg hadde også lyst til å kjøpe den søte kurven fra H&M men den var allerede utsolgt..
  Kjempe koselig!

  klem lillemy

  SvarSlett
 16. Hi Camilla, your pink towel basket is lovely and charmante!!!
  Have a nice week end, kiss and ugs from me, Annamaria

  SvarSlett
 17. Hei, Camilla! Tusen takk for koselig oppmerksomhet i form av en hilsen på bloggen min. Jeg har vært utrolig travel i det siste - som om ingen andre er det... Men har liksom ikke prioritert blogging:(

  Så nydelige bilder du viser! Rosa er absolutt en av favorittene hos meg, men faller ikke i like god jord hos samboer'n. Har derimot fått øynene opp for dus, gammel blå det siste året. Jeg som ikke klarte noe som helst blått for et par år siden, har virkelig klart å konvertere, hehe ;)

  Digger kurven din forresten! Og rosene dine har du vel nok en gang fått fra din kjære? ;)

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 18. Åh, kjære vene for en nydelig nydelig liten kurv!! *sikle*

  God helg, snuppa!
  Klem!

  SvarSlett
 19. Rosa OG brun er absolutte favoritt farger for tiden=) Mest rosa nå som det er sommer og vi liker det lyst;) Dessverre krasjer det med rosa på badet, siden de som pusset det opp (forsvaret) ville ha det grønt! =/ Gleder meg til å gjøre noe med det!!!

  Den hyllen er faktisk kjøpt på skeidar! =D Ikke koster den så mye heller;)
  Ha en fantastisk helg videre!
  Klem

  SvarSlett
 20. Ohhh, den kurven var kjempesøt ! ♥

  Mine absolutt store favoritt er helt klart hvitt, spesielt når det gjelder interiøret hjemme hos oss. Mange av klærne mine går i grått, og et hint av rosa blir det her og der både i interiør, klær og blomster. Kjøpte meg et nydelig heklet skjerf i dag en dus rosafarge.

  Natti natt vennen ! ♥

  Stor klem fra meg :)

  SvarSlett
 21. kjempesøtt :)
  Jeg liker også rosa, men har hatt en periode da jeg ble litt lei, og da har det gått mye i gult og grønt. Jeg er veldig glad i grønt, men finner likevel aldri rett nyanse......hmmmmm.....
  god helg fra
  nufse

  SvarSlett
 22. Den kurven var skjønn ♥ den hadde jo på seg kjole, hihi:o))
  Nydelig med rosa syns jeg og, og lilla også har jeg blitt veldig glad i blått!
  Men alt til sin tid, det hører forskjellige farger til forskjellige tider... Men favorittfargen min er nok lilla og blått, sammen med sink er det aldeles nydelig ♥ På klær er det nok hvitt og svart som gjelder:o)

  Ha en flott lørdagskveld!

  Klem Line

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen