lørdag 2. oktober 2010

Et kupp hos Søstrene Grene.

 Igår vandret vi "gatelangs" på Sandvika Storsenter, på jakt etter mammaklær, bursdagsgaver og andre gode kupp.

 Det var da jeg kom over dette brettet hos Søstrene Grene. De har faktisk mye fint om man titter etter!
Jeg er blitt rene vegetarianeren etter jeg ble gravid, grønnsaker og frukt er virkelig blitt en craving. Så nå skal jeg kose meg med en deilig fruktsalat, mens jeg venter på at min bedre halvdel skal komme hjem fra jobb.


 Ha en fin lørdagskveld!
11 kommentarer:

 1. Kjempefint brett! Det er morsomt når man kommer over slike kupp!!!

  Høres veldig kjent ut å crave frukt og grønnsaker med baby i magen! Jeg hadde det på samme måte.
  Gleder meg til å høre hva de sier på ultralyden om noen dager! Jeg fikk ikke kommentert på innlegget ditt under, men jeg tror gutt. Vet ikke hvorfor, men tenkte det med en gang du fortalte den gode nyheten.

  Håper kvelden blir super!

  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 2. Det var jo en kjempe fint brett!
  Og frukt og grønt kan man aldri få nok av.. ;)

  Klem Madelén

  SvarSlett
 3. Så fint brett! Kjøpte meg samme stettfat på Kremmerhuset i dag-det er fyllt opp med deilige karameller..ikke like sunt som druer (har det på et annet fat :-)

  Kos deg!

  PS: Jeg tror dere får gutt♥

  SvarSlett
 4. FOR et herlig brett!!:) Skjønner godt at du er glad i det! DET håper vi at vi får i bursdagsgave;)

  Klem:)

  SvarSlett
 5. God lørdagskveld til deg og!:)

  KLem

  SvarSlett
 6. JA! Søstrene Grene har masse fint! Nesten som en godtebutikk for voksne;) Og veldig snille priser!!
  Koselig brett.

  Lørdagsklem til deg fra Janniche, Duse Pasteller:)

  SvarSlett
 7. Kjempefint brett! Er veldig glad i slike brett, superpraktiske og flotte:) Jeg hadde også helt dilla på frukt da jeg var gravid- første gang var det appelsiner som var et must, og sist gang var det Granny Smith-epler. Hadde epler i veska uansett hvor jeg skulle, og spiste minst 3 for dag, helst 4-5:) Har en liten følelse av at det er en liten gutt dere får, blir spennende med UL om et par dager da!
  Ha en koselig lørdagskveld:)
  Klem, Randi

  SvarSlett
 8. Så flott brett. Må innom der når vi skal til Trondheim om to uker. Alltid noen små funn på den butikken.

  Håper du har en fin lørdagskveld.
  Klem.

  SvarSlett
 9. Hei Camilla
  Kjempefint brett du har fått tak i… Har vært innom Søstrene Grene de siste to gangene jeg var i Trondheim og har alltid kjøpt med meg noe herifra ;) Gratulerer med en liten spire i magen, så spennende! – nyt dagene og ha en flott lørdagskveld ♥ Klem fra Mette

  SvarSlett
 10. Kjempefint brett og det oppå. Jeg har også kost meg med druer i kveld,deilig.
  :)Ha en fortsatt fin kveld.Venter spent på danseresultatene. Klem.

  SvarSlett
 11. Nydelig brett.Desverre har vi ikke søstrene Grene her i kr.sand. Men ekstra stas er det jo når en kommer til plasser de har butikker vi ikke har her. Gratulere med et lille gull i magen. Kos deg masse.

  Klem fra Ine

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen