torsdag 6. januar 2011

God kveld...
Jeg har lyst å høre med dere lesere om det er noe dere vil lese mer om her inne?

 Kom gjerne med forslag!
 Da skal mor i huset innta horisontalen. De siste nettene har vært preget av få gode liggestillinger, en veldig aktiv frøken i magen og utallige doturer (kjente fenomener hos de fleste gravide)

Sov godt!9 kommentarer:

 1. God morgen!
  Spørsmål om hva vi lesere vil høre om fra deg? Vel, ikke godt å si. Det er jo det som er "nett-godteposen"; en vet aldri hva som åpner seg når en klikker på en blogger.
  Jeg synes det er spennende å høre om hva andre driver med. En kjenner jo bare sin egen lille verden, og når andre forteller om SIN lille (evt. store) verden, så blir det jo masse info en kan motta iløpet av en dag.
  Så hvis du forteller litt om hva du møter på din vei (nå i svangerskapsperioden) og videre som småbarnsmor, så kan jo det være fint og lærerikt for oss som lever i en annen "verden" og flott for andre som faktisk ER i din situasjon. Så bare skriv!
  Og så ER det jo moro å se de fine tingene du finner og omgir deg med.
  Ha en fin helg. Kos deg med gulrøttene! :-)

  SvarSlett
 2. Jeg syns bloggen din er veldig fin som den er :D Er ikke lenge siden jeg begynte å lese den, så jeg har ingen "hva jeg vil lese mer om" tanker.

  Men vil ønske deg en riktig god helg :)

  SvarSlett
 3. Der tok jeg dobbeltbetyndingen i befruktning. Gravid, gratulerer. Så trivelig. Drømmer om småtroll en dag, men er jakt etter den rette som trengs til både det ene og det andre ;-) TAkk for svar om re:signert og evt virus. Sendte deg også en mail. Trenger nok et tips på hvordan jeg går frem for å restarte. Helt unikt med din hjelp. Skal "spread tih word" i tillegg til å ha en finfin blogg selvsagt. Ha en fin helg. Signe

  SvarSlett
 4. Tjohei Camilla.

  Det fine med din blogg er blandingen av hverdagsliv og interiør. Også nydelige Brum da :) Jeg ønsker meg rett og slett mer av det samme :)

  God helg!
  Klem fra Hammerfest :)

  SvarSlett
 5. Syns bloggen din er fin som den er Camilla,
  - en blanding av hverdagsliv, interiør osv:-)
  - det gjør at jeg sjekker innom deg for å se hva du har gjort/opplevd i det siste:-)
  Riktig god helg til deg og lille frk ballerina i magen:-)
  Klem, Hege.

  SvarSlett
 6. Fortsett som før du kjære Camilla!! Du er inspirerer:)
  Ja sånn er det å være gravid ja;) God helg!!
  Klemmer fra Jeanette

  SvarSlett
 7. Hei igjen.
  Det er kanskje litt tidlig for deg å bekymre deg om forbytting av joggesko og praktiske matpakkebokser, men kanskje småbarnsmoren med denne bloggen har noen lure tips til deg for fremtiden:

  http://matpakke.blogspot.com/

  SvarSlett
 8. Liker bloggen din som den er jeg, men det ligger en liten utfordring til deg inne hos meg. Håper du slenger deg med. :-)

  SvarSlett
 9. Liker bloggen din godt som den er! :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen