fredag 21. januar 2011

Travle dager... Noen som har store planer for helgen kanskje?
Her skal den foregå stille og rolig. Uken som snart er over, har vært full av avtaler og ting som skulle ordnes, så nå blir det godt med et pust i bakken. Neste uke får også en travel start, så her gjelder det å henge på.Riktig god helg!17 kommentarer:

 1. God helg til deg også Camilla.
  Deilig å ha en rolig helg.
  Så lekkert det fatet ditt var...hvor har du fått tak i det?

  Klem
  Hege

  SvarSlett
 2. God helg,og ta godt vare på deg selv og prinsessen"!
  Så fredelige og stemningsfulle bilder fra Villa Greve!
  Store goe klem fra Sol

  SvarSlett
 3. Det var da en usedvanlig lekker vase!? Har du vist fram den før? Isåfall har det bildet gått meg hus forbi. Fin er den, iallefall.
  Og klærne du har kjøpt er bare helt utrolige, forresten. Så deilige de ser ut.
  God helg!

  SvarSlett
 4. Nydelig blomsterbilde du hilser oss med.jeg har også vært på cubus på salg i Bergen. Kjøpt nydelige barne klær til barnebarnet. Ønsker deg en trivelig helg.
  Klem

  SvarSlett
 5. Ingen store planer her i gården denne helgen. Har vært på quiz i kveld (laget mitt vant faktisk runden, må bare skryte litt hehe) I morgen skal jeg lage pizza og se på tv sammen med gubben. Gleder meg til det. Neste helg blir det nemlig ingen tid til sånnt, da skal jeg jobbe dobbelt. Lader derfor opp batteriene nå :)

  Ha ei finfin helg Camilla.
  Klem Karian

  SvarSlett
 6. God helg, vennen! Nydelige bilder ♥

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder! Fortsatt god helg til deg! Vi skal ut å spise sammen med gode venner i kveld...gleder meg!

  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 8. God morgen ;0) Høres ut som en god plan å ta en pust i bakken etter hektiske dager! Jeg skal til frisøren (der skulle jeg vært for leeenge siden, men tiden flyr jo som kjent... ;0)) I kveld skal vi ha to vennepar på besøk og i morgen kommer mine foreldre og min søster med familie på middag. Litt hektisk, men så koselig ;0) Nyt helgen! Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Her blir det en rolig helg, Gullet har vært syk hele uken så nå skal vi bare ta det helt med ro så hun forhåpentlig blir helt frisk igjen. Godt å bare ha en planløs helg for en gangs skyld :) Nydelig lykt på bildene dine *♥*

  SvarSlett
 10. Hei og hopp!
  Så innmari flotte klær lille frøkna deres kommer til å ha på seg! Jeg blir nesten litt verpesjuk igjen jeg nå:) Hihi! Sjøl om jeg har ei pie på 3 mnd:) Ååh, jeg gleder meg stort til å få se på frøkna deres når den tid kommer! Overbevist om at ho kommer til å være sååå skjønn:)

  Også lurte jeg veldig på hvordan du lager så fine headere? Jeg får det ikke til, uten at bildene blir kjempe gromsete, men så bruker jeg paint også da, og klipper og limer der. Jepp, amatør!!

  Ha en strålende helg! Slapp av, hvil batteriene, gå en middels passe/kort tur:)
  Klemklem fra Fruen i Nord:)

  SvarSlett
 11. Så utrolig fin blogg du har :) her må jeg legge meg til :) god helg!

  SvarSlett
 12. God helg Camilla :D Du får kose deg masse i helga, slappe av å nyte tida du har igjen med flott baby mage :D

  SvarSlett
 13. Heisann....fin blogg du har...lurer på hvor du har kjøpt lykten som står ved siden av vasne med roser...Janne

  SvarSlett
 14. Hei:-)

  Takk for titten:-) En flott blogg med flotte bilder.
  Ønsker deg en flott helg.

  Vigdis

  SvarSlett
 15. Heia
  Så herlige bilder igjen fra deg, ser alltid skikkelig kos ut.
  Her strekker ikke tiden helt til, så husarbeidet som var planlagt i dag er igjen utsatt. Måtte bare på loppis idag.
  Ta godt vare på deg selv nå.
  Ha en riktig god helg.
  Klem

  SvarSlett
 16. Ei helg full av opplevelser står på programmet her i huset, men bare kjekke opplevelser, så da er det greit!
  Så mye fine klær lille M har fått... så herlig med disse søte, små klærne.... sukk, jeg er babysyk :)
  Kos dere og slapp godt av i helga!
  klem
  Lise

  SvarSlett
 17. Janne, lykten var en julegave. Vet den er kjøpt på en lokal interiørbutikk ved Sjølyst i Oslo.

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen