onsdag 6. juli 2011

Mmmm jordbær.

Det går fint an å kose seg på terrassen selvom solen ikke steker, varmt er det jo med 22grader i skyggen, så vi klager ikke.
Ikveld har vi kost oss med årets første jordbær. Ble ikke så mye på fruen i huset, det sies at man kan spise litt jordbær selvom man ammer, bare man begrenser seg. Kjenner flere der babyen har reagert om mammaen har spist ferske jordær, så det blir nok med kveldens bær. Kan heller ha noe å glede meg til neste år.

Er spent på resten av sommeren, blir det samme variasjonen vi har nå, eller bedre, for verre kan det vel ikke bli.... eller!? Sengen kaller, og noen ærender står for tur imorgen.
2 kommentarer:

 1. Så lenge du er forsiktig og prøver deg frem går det sikkert veldig bra! Det er jo ikke sikkert at hun reagerer på at du har spist jordbær i det hele tatt. Mine gutter reagerte ikke på noen av de tingene man blir advart mot, eller noe annet for den saks skyld. Nydelige bilder! Kjente at jeg fikk veldig lyst på jordbær!!! Ha en super dag!

  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 2. Mmm jordbær er en av di tingene som gjør sommeren så herlig :o)

  Jeg merket foresten ingenting på jordbær med mine gutter, men for masse frukt var ikke bra, så så lenge man begrenser seg kan man nok spise det meste ;o)

  Kos deg masse!!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen