fredag 23. september 2011

Gjester.

Jeg synes det er så koselig å dekke fine bord når vi venter gjester.

Særs hyggelig er det når en av de mannlige gjestene, som akkurat har satt seg til bords, sier, så flott det var her, skikkelig fint dekket på... ja frue (konen), nå er det ikke lenger nok å slenge på en tallerken, kniv og gaffel når vi kommer. 
Det er klart husets frue tar det som et komplement.

En av borddekningene fra besøket forrige helg.

4 kommentarer:

 1. Så flink du er. Dette var lekkert! Jeg likte spesielt godt bling-bling ringen rundt bestikket <3 Ha en fin dag! Klem fra meg

  SvarSlett
 2. kan jeg komme på middags besøk?hehe:p er jo som en fancy restaurant jo! nydelig:)

  SvarSlett
 3. Det var nok koselig å høre ja:) Likte, som Villa Minde de blingene godt:)

  Ja, det er coastere, hehe.. Og det "fatet" som vasen står på er en brikke. De er begge i sånn paljetter og et slags bomuldstoff under. Veeeldig fine:) Hvis du noengang har sett jeg dekket bord, så har jeg ofte brukt de brikkene under tallerkenen. Det er jo det de er til. Men funker som en duk/fat også:)

  Kjøpte det på Skeidar i fjor høst/vinter. Mulig de har de enda.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. kan tenke meg det var ekstra koselig å sette seg til ett så fint dekket bord :)

  Invitasjoene under var kjempesøte!! Så flink du er som ordner og rekker med alt :) Kos dere masse med navnedag for lille M :)

  Klem Ann K

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen