søndag 22. april 2012

Skapet er endelig på plass!Jeg er forelsket, eller.. nesten da, du skjønner hva jeg mener.

Liatorpserien (fra Ikea) er utrolig fin, klassisk pen og passer helt inn med vår stil her hjemme.
Det gamle framskapet tok spesielt mye plass i rommet, det merker vi nå. Liatorpen er høyere og nettere, og med skapplass hele veien så rommer det helt utrolig mye, fruen i huset har til og med en hel hylle ledig, nederst i skapet.
Det ble bare så flott!
 


8 kommentarer:

 1. Wow det var flott,superlekkert hjem dere har!

  SvarSlett
 2. Serien er nydelig! :D

  Skapet ble kjempelekkert!

  SvarSlett
 3. Skapet er knallfint!!
  Er så fint hos dere atte ♥
  Jeg ønsker meg og nye stuemøbler:)

  SvarSlett
 4. Super fint dere har det hjemme! :-)
  ha en fin søndag!

  SvarSlett
 5. Elsker Liatorp! Har hele "seksjonen" selv, med tv-benk, to skap og "overhylle". tar STOR plass da, men.. :) har skjenken også!

  SvarSlett
 6. Kjempefint,Liatorp-serien er superfin!! ;-)
  Fin kveld til deg,klm ingrid l

  SvarSlett
 7. Så fint det ble. Liatorp er en fin serie :) vi har ikke plass til dette skapet. Dog har jeg en vegg jeg har holdt av til bøker-ting-garderobeløsning. Så får vi se hvordan resultatet blir en gang i fremtiden:)

  SvarSlett
 8. Grattis med nytt skap som passet perfekt inn i din vakre stue;o) Ha en fin dag videre. Klem fra meg

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen