fredag 22. juni 2012

Sommerstue.Hei og hopp!

Da var det freddag igjen, og St. Hansaften imorgen. Jeg så det var meldt grått og øs pøs regn i helgen, så kanskje greit å legge om planene bitte litt.Jeg fikk en mail fra en leser som lurte på om jeg hadde noen nye bilder fra stuen vår, her kommer iallefall ett. Tatt for to-tre dager siden. Skal få tatt meg en ny fotorunde snart.

7 kommentarer:

 1. Det bildet fikk meg til å savne hvitmalte møbler.... :) Men jeg må vente en stund til.

  Jeg har sendt deg en mail :)

  SvarSlett
 2. Nydelig stue du har.
  Ønsker deg en riktig god helg.
  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig stue. Du er en stor inspirasjonskilde for meg, lekker stil. Hilsen Sissel H.

  SvarSlett
 4. Hvor har du kjøpt stuebordet ditt? :) Vi skal kjøpe nytt nå, og jeg vil ha et med hylle under uten noe mer krimskrams. Det jeg har sett på Ikea har glassplate i bordplaten, og det er jeg ikke så fan av.

  SvarSlett
 5. @Heidi Hei Heidi. Det er fra IKEA av merket Hemnes :)

  SvarSlett
 6. Så fint dere har det i stua deres. Lyst, lekkert og veldig gjennomført:)

  SvarSlett
 7. Utrolig fin stue :D

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen