fredag 2. november 2012

Planer.

Hyggelig med glade vinnere! 
Neste trekning blir imorgen.


Men det er fortsatt mange flotte gaver og fine sponsorer igjen, så det er fortsatt en mulighet for å vinne!


***


Helg igjen, og godt er det!

All snøen er regnet bort, og ute er det vind og grått, grått, grått.
Vi kommer akkurat inn fra en lang trilletur, friskt kan man si.

I helgen blir det planlegging av neste torsdag, da fyller mor i huset år, og vi skal dekke langbord.

Fin fredag til alle som titter innom!

GOD HELG!


8 kommentarer:

 1. Spennende med bursdagsplaner :) Gleder meg til å høre menyen, du er så dyktig på det. Klem Heidi.

  SvarSlett
 2. Så kult med langbord i nyhuset:))
  Det blir nok vledig bra;)

  Ha en fin fredag ♥

  SvarSlett
 3. Hei Camilla! Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg litt....Har jo en GIve Away på gang inne hos meg som jeg skal trekke i helga....første gang jeg har dette faktisk, så helt fersk!! Hvordan trekker man? Jeg har jo lest at noen har innstallert noe som hjelper deg å trekke...Men hva heter det og hvordan fungerer det når man har tatt lodd etc? Har vel ingen annen mulighet enn å trekke på "gammelmåten"?? Legge lapper i en skål?? hehe... Happy lørdag! Klem fra meg

  SvarSlett
 4. @Hilde
  Hei, så gøy!
  Gå inn på http://www.random.org/ i høyre del av siden som kommer opp finner du en tallvelger, fyll inn tallene der, om du da har 33 påmeldte skriver du 1 øverst og 33 nederst, så velger den et random tall for deg :)
  Jeg pleier å bruke den!

  SvarSlett
 5. Det var det jeg visste Camilla! Du kunne hjelpe meg! DU er en knupp! Takk for det!
  Hilde

  SvarSlett
 6. Men....ikke noe vits med lodd da sånn egentlig?

  SvarSlett
 7. @Hilde

  Bare hyggelig :)

  Det du da gjør er når noen velger seg for eks. 5 LODD.
  Nr 1 i giveawayen har 2 LODD, da blir det 2, nr 2 har valgt 5LODD, da blir det 7 LODD. Skjønner? :)

  SvarSlett
 8. Da løste jeg det med lodd selv selvfølgelig...eller mannen forklarte....Litt trææg av og til...Noen blir jo flere tall på lista....Nei det skal jo ikke være lett det som er lett?? hehe....

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen