tirsdag 23. juli 2013

9dager!igjen til termin.

Begynner å bli noe tungt gitt, magen har sunket veldig, bare det siste døgnet, så det er spennende tider!


Håper dere nyter solen og varmen!6 kommentarer:

 1. Så spennende! Og så fint du har gjort det i stand til den lille babyen. Jeg har også termin 1.august, så vi er i sammme "båt". En helt fantastisk tid å få en liten baby på:) Lykke til:) Hilsen Silje

  SvarSlett
 2. Så utrolig flott du er!! Den fine gravidmagen :-) klem fra Heidi

  SvarSlett
 3. Lykke til m siste innspurt. Vår lille prins kom på mandag, så da var det veldig kjekt å få det fine armbåndet i posten på tirsdag:)

  SvarSlett
 4. så fin mage :) Er nå i uke 40 og har 4 dager igjen til terminen. Jeg venter en jente til og gleder meg masse til å bli ferdig ;) Er veldig tung og sliten om dagen så for min del kan hun godt komme ut snart hehe. Lykke til med siste innspurten ;))

  SvarSlett
 5. Så spennende dager du har foran deg:) Masse lykke til:=

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen