fredag 16. august 2013

Oppdatering!En liten hilsen fra husets to små.

Her flyr dagene avgårde. Mathilde viser mer og mer interesse for lillebror, han var ikke fullt så interessant den dagen vi kom hjem fra sykehuset. Nå koser vi med å klappe lillebror på hodet, og holder han forsiktig i håden.


Lillebror Christian er bare verdens fineste lille gutt. Han spiser godt, og sover mye (mer enn storesøster, så litt uvant er det...), jeg kan ikke se meg mett på lille finingen vår, helt betatt 6 kommentarer:

  1. Ntåååå, herlig:))
    Beste i verden ♥
    KOS dere!!

    SvarSlett
  2. Nemmen så herlige!!! Gratulerer så mye med en lillebror i hus!! Nyyyt tiden! Klem

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen