mandag 2. desember 2013

Imorgen braker det løs


... da sparker vi igang kalenderdrysset!


Jeg gleder meg like mye som dere!8 kommentarer:

 1. Gleder meg. Klem Heidi

  SvarSlett
 2. Johoooo .. det blir gøy!!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. hei til alle vennene mine brødre og søstre, så jeg sverger i Guds navn, bare kontakt denne utlåneren han er den eneste jeg stoler på takket være denne utlåneren jeg stoler på familien min og jeg lever veldig glad kontakt utlåneren seriøse mennesker:

   Jeg er ikke her for å spøke, men det er sant at jeg fikk lånet fra Luigi selv om mange långivere lurte meg, men jeg blir aldri motløs. Motløshet dreper oss virkelig. Kontaktet Luigi, det var alt.

   luigicadtta039@gmail.com

   WhatsApp: +393482625512

   Slett
 3. Så koselig hos deg nå! :)
  Ha en fin start på adventsuken. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. hei til alle vennene mine brødre og søstre, så jeg sverger i Guds navn, bare kontakt denne utlåneren han er den eneste jeg stoler på takket være denne utlåneren jeg stoler på familien min og jeg lever veldig glad kontakt utlåneren seriøse mennesker:

   Jeg er ikke her for å spøke, men det er sant at jeg fikk lånet fra Luigi selv om mange långivere lurte meg, men jeg blir aldri motløs. Motløshet dreper oss virkelig. Kontaktet Luigi, det var alt.

   luigicadtta039@gmail.com

   WhatsApp: +393482625512

   Slett
 4. Spennende!
  Helt fantastisk klare bilder du tar, Camilla. Veldig fint!
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 5. Spennende :)

  Mvh Beate F

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen