søndag 2. februar 2014

RM hos Villa GreveIdag har det sluddet og regnet om en annen, utrolig synd, jeg vil ha snø jeg, orker ikke slapseføre med skitten snø, også fryser det på igjen og blir klink is, usj.


Jeg sitter og jobber med menyen til navnefesten, lager bordkort og tester ut litt ulike borddekninger, er jo artig også da! Heeeelt min gate!

***


Dette er blitt en av mine favoritter her i huset, fra Riviera Maison. Den stod pent pakket inn under juletreet til mor i huset.


Her kan du ta ut den innerste glassdelen, fyll den med blomster, kongler, mose og julekuler, påskeegg, flytelys, eller bruk den som vase. Den kan varieres i det uendelige!


Fin søndag til dere!
Vi skrives.

2 kommentarer:

  1. Så fint det ble med de rosene :) Er helt forelsker i RM, men har enda ikke sikret meg noe fra det merket. Snart kommer det til den lokale interiørbutikken, så kanskje jeg må titte litt der :)
    Ønsker deg en fin søndagskveld videre :)

    SvarSlett
  2. Fy søren så lekker den var!!! Jeg vil og ha!
    Hilsen Linda

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen