mandag 24. august 2009

Gamle rammer blir som ny.Hadde to like rammer men i fargene dyp rød med gulldekor, de ble malt med Lady 40, tre strøk (rødfargen syntes så godt igjennom..) Oså pusset jeg kantene for å få den slitte looken. Glemte å ta før-bilde dessverre, men slik ser de ut nå.Pynter opp en tom vegg i gangen.

3 kommentarer:

 1. Så koselig du har det i stua di!!! Lyst og fint!!
  - Har du begynt med dørskiltet...??
  Er så spent på hvordan det blir!!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Takk =)
  Har ikke fått pakken fra panduro enda, men i det den kommer dumpende i postkassen kommer jeg til å kaste meg over den ;)
  Håper det blir så snart som mulig!

  SvarSlett
 3. Så pene bildene ble! Kan tenke meg at dette ble noe annet enn den røde ramma, ja.

  ~Camilla~
  Nordisk Landliv

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen