mandag 24. august 2009

Noen av favoritteneNoen av favorittene her i huset.....

Lykter med store kubbelys er så koselig og stemningsskapende. Det er et oppheng i tre formet som et hjerte til vindu fra Hemtex, shabby chic ramme vi har flere av fra Frydbutikken, en kurv fra Princess med utskjærte hjerter, lykt fra bohus, ender fra Frydbutikken, igjen en lykt fra Bohus, pynte kroner jeg har fått i gave, og den siste hvite lykten er fra landstil.1 kommentar:Hjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen