lørdag 26. september 2009

Ib Laursen hylle
En av mine favorittbutikker er Mols som ligger på Sandvika Storsenter, utrolig mye lekkert i den butikken. De fører blandt annet Ib Laursen sine cremehvite hylleknekter som jeg har vært på utkikk etter til gangen.Fine, ikke sant!?


3 kommentarer:

 1. Så fint det ble! Er også på utkikk etter sånne hylleknekter! Skal ha de på stua, under bokhylla jeg har lagd under drageren!!! Ønsker deg en herlig lørdagskveld, Milla! Tenker du lager noe godt å spise!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 2. Lekkert!

  Eeelsker Ib Laursen.

  Ha en finfin lørdagskveld, inspirerende du! :)

  klemmer

  SvarSlett
 3. Lunalu, ja det ble pasta med hjemmelagde albondigas i urte og tomatsalsa. ;)
  Hvis du er ute etter hylleknekter ville jeg gått for Ib Laursen, myyyye lekkert!


  Takk Lise, lige så, veldig hyggelig =)
  *klem tilbake*

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen