fredag 25. september 2009

Sugekopper.

Nye sugekopphengere til badet, vi hadde disse, men min erfaring er at sugekopper etterhvert mister sin effekt. Også er det vel som de sier, forandring fryder.Så dette er de nye, veldig søte og enkle. Kjøpt på Lucky Duck på Sandvika Storsenter, etter tips fra Frk. T1 kommentar:

  1. Se her ja! Sugekoppknagger er kjekt, og vi bruker bare det på badet vårt. De mister ikke sin effekt heller, så lenge jeg husker å trykke på dem i ny og ne for å skape nytt vakuum i midten. Man slipper å borre hull i veggen for knagger når man har glatte fliser på veggen. Mye fint å finne med sugekopper. :-)

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen