søndag 13. september 2009

Søndagskveld...
Stemningsrapport fra hjemmet her ikveld....Har pyntet opp vinduskarmen på kjøkkenet...
De små kaktusene har levd i en årrekke, men synes ikke potten de kommer i er noe særlig, hadde to telysholdere fra Ikea så jeg prøvde de oppi der og de passet helt perfekt.


Håper alle har hatt en fin helg!!!
3 kommentarer:

 1. Mystisk mystisk! Kommentaren min kom ikke opp! Stilig blogg - jeg lar meg imponere over hvor utrolig flinke folk er som klarer å få en så god blogg på så kort tid. Ser ut som du virkelig har fått god stemning en tidlig høstkveld (eller kanskje det er en sen sensommerkveld...)

  Stilig stue forresten!

  SvarSlett
 2. Koselig og lunt du har det:) Ha en fortsatt fin mandag:)

  SvarSlett
 3. Gratulere
  Du vant hjerteformen!
  Send meg din adresse til
  termoen@loqal.no

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen