fredag 9. oktober 2009

Kjære Lena...Livet et tøft, og noen ganger blir det for tøft.

En venninne av meg har i et knapt år kjempet en tøff kamp mot kreften, men i natt var kampen over, og hun sovnet inn. Enda vi rundt henne hadde troen på at hun skulle vinne kampen, for en så tøff jente med et slikt pågangsmot skal man lete lenge etter. Hun var en fantastisk person.
Tusen takk for alle de fine samtalene vi hadde, ditt gode humør og omtanken du hadde for
de rundt deg. Du vil alltid være med meg i tankene!

Hvil i fred kjære Lena.2 kommentarer:

  1. Så leit, vondt og urettferdig å miste en god veninne till en så grusom sykdom som kreft er. Hjerterått at unge, livsglade mennesker skal bli revet bort på den måten. Tenker på deg, Camilla! *klem*

    SvarSlett
  2. Å miste en god venn er grusomt, og det er vanskelig å komme med trøstende ord. Legger likevel igjen en hilsen, med håp om at du har noen å gråte med... og dele gode minner med. Begge deler er like viktig.
    Klem

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen