torsdag 29. oktober 2009

Rødt blir hvitt.
Denne potten fikk seg en makeover. Selv om rødt passer fint til desember og høytiden som nærmer seg, så tok malelysten overhåndOg den ble..... ja, HVIT! Fylte den med gullstein kjøpt på Kremmerhuset, og nå gjør den seg ypperlig til kubbelys.


1 kommentar:

  1. Du har det så utrolig fint hjemme....blir rent misunnelig ;)

    Frigg

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen