søndag 29. november 2009

1. søndag i advent.

Adventsstaken er tent og alle hjerter gleder seg. En herlig tid vi går i møte nå! Sviblene er på plass i ny potte fra Mester Grønn. Julepynten er så smått begynt å komme fram, hjertet på brettbordet har fått rødrutet bånd på seg og halmgrisene er kommet fram fra eskene med julepynt i boden.

6 kommentarer:

 1. Hei hei!
  For en koselig blogg du hadde :)
  Og så masse fint!
  Ha en fortsatt fin adventstid..
  Klem, Stine

  PS: ble misunnelig på all den fine juletre pynten din.. vi har ikke plass til juletre enda vi hehe

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig. Så søte halmgriser. :)

  klemklem

  SvarSlett
 3. Så koselig , du er flink:-)
  Ha en fin ukestart!
  Klem,Hege.
  PS! Lager et innlegg om deg nå..!:-)

  SvarSlett
 4. Hei Camilla!: ) Hvordan går det med den jenta? Så nydelig du har pyntet, tror jeg må bli flinkere til å besøke de fine bloggene deres oftere for å finne inspirasjon til blogging og interiør igjen.. Jeg savner det jo, er bare det at det tar så mye tid: ( Send meg en mail (froken.t@gmail.com) ang. øreringer du, så skal du få svar søta: )

  Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Hei camilla :D
  Tusen hjertelig takk for kommentar på bloggen min..Det varmer mye i disse kalde tider;) Kjempeflotte adventlys du har...og super koselig blogg du har...Jeg titter innom deg innmellom og kommer garantert tilbake..Kjempesøte griser forresten!! Ha en fantastisk adventstid og så blogges vi igjen:D
  Klem Susanne

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen