fredag 27. november 2009

Julepynt på Bohus.
Var en snartur innom Bohus idag, siden jeg først var i de trakter.
Der fant jeg disse skjønne kulene, de er i gips, og har en nydelig kremfarget overflate.Tenkte å ha de på juletreet sammen med disse hjertene i hvitt med sølvperler6 kommentarer:

 1. Det blir nok fint på treet ditt med den pynten der! :D

  Ha en flott helg, Camilla!
  Klem fra meg :)

  Ps: hvis du vil ha sånne rutete hjerter, så bare si ifra... Jeg har ikke laget for å selge, men kan alltids ta en "bestilling" ;) Hehe!

  SvarSlett
 2. Heia Camilla!
  Tusen takk for nok en koselig kommentar på bloggen min - setter virkelig pris på besøkene dine :)
  Ja, jeg synger i kor - har vært med siden oppstarten for 2 år siden. Det er kjempekos og artig!
  Lekre julekuler du har funnet - de blir sikkert fine på treet. Guri, som jeg gleder meg til jul og gleder meg over juleforberedelsene!
  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Det var kjempefint!!
  Jeg har ny blogg - samme navn :)
  Og der er det noe til deg.

  klem

  SvarSlett
 4. God morgen, Milla!
  Så fine kuler - og hjertene var jo kjempesøte! Og jeg er enig - de kan jo brukes til å dekorere ting like godt på sommeren!! kjøpte du de også på Bohus?

  Skal du bare ha julepynt i sølv og hvitt på treet i år? - var hos ei i fjor, hun hadde bare sølv og blått og litt hvitt. Det var ganske stilig - selv om blått ikke helt er min farge! Selv har jeg alskens farger på treet - men mest rødt og gull - og sølv... og .. hi hi

  Drømmer - det er en kjeks som mamma har bakt hver jul siden jeg kom til - og nå baker jeg den også. Tror ikke det var noen andre hjemme som bakte dem, så jeg vet ikke helt hvor de kommer fra!
  Det er mel, sukker, vaniljesukker, smør, hornsalt og litt vann som er i dem. Deigen er også farlig god....Og ungne elsker dem - må gjemme dem godt nå, så de ikke blir spist opp før jul!

  god helg til deg1 Klem fra Lunalu - si skravlemodus...!!!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for masse hilsner og kommentarer, kjempe hyggelig =)

  Lunalu... har ikke helt bestemt meg for hva julepynten på juletreet blir, men forløpig ser det ut til at det blir sølv, hvitt, sink og litt rødt. Jeg har de siste 4årene hatt rødt og gull/messing, så nå var det på tide med litt forandringer.

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen