fredag 20. november 2009

Loppefunn!

Tidligere i høst ble jeg den heldige eier av dette loppefunnet. Den var vel det man kan kalle meget forsømt... Har nok ikke vært pusset eller stelt med på åresvis. Men etter iherdig pussehjelp fra samboern, med messingpuss og diverse hjelpemidler, ble den utrolig flott.
Har ikke bestemt meg om den skal spraylakkes (hvit, sølv ?!) da jeg egentlig ikke er noe messing menneske, men sånn inntil videre skal den få være i sin orginalitet.
4 kommentarer:

 1. Den hadde blitt fin med zink spray og litt hvitt på kantene ;)

  SvarSlett
 2. Einig med Hilde!
  Kjempefint loppefunn:)
  Er det greitt at eg legg deg til i bloggrollen min?:) Eg kosar meg sånn med bloggen din.
  Ha ei flott helg!
  Klem Anne

  SvarSlett
 3. Du får bare beholde den i messing tror jeg, for etter det jeg har hørt er det messing som blir pop om kort tid. ;) Jeg har en slik på loftet, men loftet er fullt, så jeg regner med at noen kanskje finner den ved arveoppgjøret mitt. *ler*

  Ja, nå må jeg jo få bordet i hus i morgen. Våger ikke helt å tro disse skattene er mine før jeg kan ta på dem... men OM, hvis og når (som jeg jo bør stole på, når selger gav sitt ord), ja da må jeg nok frem med malerkosten før jul. Jeg har ikke mindre enn 9 stoler, 3 bord, en bokhylle, to benker og en kommode som må males i nærmeste fremtid (da medregnet de nye møblene), men bordet får nok høyeste prioritet. ;)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen