onsdag 16. desember 2009

Bli ny dag for husets kremmerhusKremmerhus i messing er fint, men det er også utrolig vanskelig å holde pen og skinnende blanke. Disse kremmerhusene er gamle, har arvet de etter min mor. Så de fikk en bli ny dag, og etter 2 sprayinger med sølvspray ble de riktig så fine.


Før

1 kommentar:

  1. Så fine de ble Camilla!
    Takk for medfølelsen,du er snill:-)
    Håper du har det bedre.
    Ha en fin dag, klem Hege.

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen