onsdag 2. desember 2009

Enda mer julepynt...

Disse to, et hjerte og en stjerne, så opprinnelig slik utDe fikk også en omgang med sprayboksen, før jeg hengte de opp med hvite silkebånd i vinduet ved spisebordet.


Artig å ha prøvd seg med sprayboksen, aldri gjort det før. Var ikke så vanskelig som jeg trodde, skal tildele min bedre halvdel litt av æren siden han hjalp til.10 kommentarer:

 1. Så flotte de ble! :) Etter jeg begynte å blogge har jeg begynt å se på ting med helt andre øyne. Ikke hva tingen er, men hva de kan bli. Ok , jeg gjorde det litt før også, men ikke i så stor grad. ;) Da var det helst møbler jeg forandret på, og nå ALT. Hehe

  Sant det er litt ekstra gøy med ting man har "pimpet" selv?! :)

  SvarSlett
 2. Så fine de ble, Camilla!
  Nå kom jeg forresten på at du spurte om hvilken spray jeg bruker.. hehe!
  Jeg bruker spray fra biltema (crome) og europris (hvit) :)

  SvarSlett
 3. De ble KJEMPEfine! Nå skal jeg ta med meg en hvit og en gullspray på vei hjem!

  SvarSlett
 4. Tøøøøøøft!!!! Må vel snart kjøpe meg spray jeg også....!!!
  Snart helg nå... yes! Adventsklem fra Lunalu

  SvarSlett
 5. Og de ble jo helt klart mye finere!!

  klemmer :)

  SvarSlett
 6. De ble finere etter at du hadde spraya dem :)

  SvarSlett
 7. Hei på deg:D
  Så vakker julepynten ble i vinduet. Det er så gøy med sprayboksen, jeg har blii helt hekta! Idag har jeg sprayet en vakker lysestake og den ble fin:D No gleder jeg meg til å kosetitte litt videre på bloggen din:D
  Ha en fin kveld videre!
  Klem Susanne

  SvarSlett
 8. Så flink du var med sprayboksen! Det blei jo berre kjempefint:)
  Klem Anne

  SvarSlett
 9. Hei igjen!
  Ligg noko til deg på bloggen min:)
  Ha herlege førjulsdagar!

  SvarSlett
 10. Hei Camilla! Og takk for melding på bloggen min. Du... så rart... jeg så jo den tolleren jeg, den kvelden vi leverte Hannibal. Det må jo ha vært deres? Åh så trist at deres ikke klarte seg :( Det stakk i brystet mitt når jeg leste det. Sender deg noen gode tanker og en varm klem.

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen