mandag 21. desember 2009

Kjøkkenvinduet.Endelig har jeg funnet den perfekte lampen til å ha i vinduskarmen på kjøkkenet, Åhlens var butikken å gå i. Ønsket meg en lampe som ga godt lys men også en lampe som var dekorativ og passet inn i hjørnet, så den måtte ikke være for stor. Valget falt på denne...
Nå skal vi reise snart, for å hente valpen. Kommer med en oppdatering iløpet av dagen, og kanskje med et lite bilde.2 kommentarer:

 1. Den lampen passet perfekt i vinduet ditt, Camilla :)
  Kos deg når du skal hente lille Brumm.
  Klæm

  SvarSlett
 2. Den lampen var kjempesøt! :)

  Jeg gleder meg til se flere bilder av tassen og til å høre om livet med "baby" i huset. Vi ønsker oss nemlig hund, og jeg venter bare på at tvillingene skal bli litt større først. ;)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen