torsdag 31. desember 2009

Nyttårsaften ♥Snart er 2009 historie...
Jeg vil takke alle som har besøkt bloggen min og lagt igjen kommentarer, og gitt meg tilbakemeldinger iløpet av året som har gått. Gleder meg til å følge alle deres herlige blogger i 2010Håper alle får en flott nyttårsfeiring.
GODT NYTT ÅR!!!


4 kommentarer:

 1. Godt nyttår til deg også, kjære deg!!!

  SvarSlett
 2. Hei. Ja, du vant virkelig! :) Måtte gå noen runder rundt at en sa at hun hadde tatt to lodd... hvilket ikke var noe alternativ... om hun da hadde tatt tre. Men dette var igrunnen før tallene var klare, så da 15 ble trukket var det uomtvistelig deg. :)

  Godt nyttår... og håper du får glede av tingene! :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer, Camilla! Jeg trodde et sekund der at det var jeg som hadde vunnet, men akk. Jaja, fint at en navnesøster stakk av med den flotte premien på årets siste dag! :)

  GOdt nyttår!

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 4. Godt nyttår Camilla.
  Håper denne aller første dagen i 2010 blir en god dag.
  Klæm

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen