søndag 13. desember 2009

Svibel dekorasjon
Hadde lyst å lage en liten dekorasjon som kunne stå på spisebordet. Og da jeg var i byen her forrige uke kjøpte jeg med meg nye dekktallerkener i sølv med rosemønster, og en ekstra til lysbruk. Sviblene ble puttet i vanlig vannglass, telysene ble satt i sandkakeformer, og vips en dekorasjon. Det skal være noen bånd rundt glassene, men har ikke fått kjøpt det enda.

4 kommentarer:

 1. Fline Milla - dette ble lekkert!
  Min svibel er allerede avblomstet, og amaryllisen stor i full blomst -spørs om jeg ikke må kjøpe nye....eller kanskje det blir en stooor azalia i stedet!

  SvarSlett
 2. Åååååååååj, Camilla - dette ble bare kjempesøtt.
  Og, så godt det er å "se" deg på nett igjen.
  Håper det går bra med deg.
  Klæm

  SvarSlett
 3. Så kult med sadkakeformer som telysholder! :) Svibler er bare den ultimate juleblomsten for meg, i sterk konkurranse med julestjerne selvsagt, men svibler lukter så godt også! :)

  SvarSlett
 4. Flott blogg,
  mange fine innlegg,
  kommer gjerne innom
  deg igjen, ha en fin
  førjulstid ... !

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen