søndag 20. desember 2009

Svibeldekorasjoner.
Sviblene hører julen til. Har satt sammen noen små dekorasjoner rundt i huset, noen røde og noen hvite.Et glass med en dekorativ papirserviett og silkebånd sløyfe, gir en fin liten svibelpotte.Julekuler kan brukes til alt.


Vi gleder oss stort til imorgen, da skal den lille valpen hentes hjem.1 kommentar:

  1. Så fine dekorasjoner! Min svibel er ferdigblomstret - og jeg vet ikke helt om jeg skal kjøpe fler...Kanskje en stor Azalea i stedet!
    Tenker deg blir spennende i morgen! Gleder meg med deg!!!
    Klem fra Lunalu

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen