fredag 18. desember 2009

Velkommen til vårt julehjem ♥Velkommen inn i vårt julehjem!!!

Endelig er snøen kommet, og ligger som et hvitt teppe over byen. Julemusikken kommer fra høytalerne og det lukter nydelig grønnsåpe i hele huset. Julevasken er ferdig for iår, og det gjenstår kun små detaljer som skal gjøre iløpet av helgen.
En spennende jul venter oss iår, vi får en liten valp som skal hentes på mandag 21.desember.

Jeg lovte dere noen bilder fra vårt julehjem, og det skal dere selvfølgelig få. Jeg må legge til... Jeg har vært så heldig å fått to av mine julegaver før juleaften iår, stumtjeneren i entreen og lysekronen over spisebordet. Flinke samboern brukte kvelden igår på å montere den, etter nøye instrukser fra fruen i huset om hvor den skulle henge, lengde etc.

Så her kommer julebildene (i både dagslys og kveldsmørke) og den nye lysekrone (som jeg har vært så heldig å få)


3 kommentarer:

 1. Så fint du har fått det, Milla! Koslelig og elegant på samme tid - I LIKE!!!
  Ønsker deg en nyyydelig helg!!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 2. Så mange fine bilder - her blir det koselig å feire jul! :)

  PS: Måtte le godt av ordbekreftelsen jeg fikk da jeg skulle poste kommenteren - tro det eller ei, men det var kallenavnet jeg og veninna mi hadde på klasseforstanderen vår på VGS ;)

  SvarSlett
 3. Kjempekoselig, Camilla. Og så greit å være i rute med julevask - det er deilig å gå å kjenne på grønnsåpeduften :)
  Har puslet og vasket litt i dag jeg også, men det må nok en vaskerunde til før julefreden kan senke seg (sånn er det i en familie på 5 - vi etterlater oss spor;))
  Ønsker deg en koselig fredagskveld
  Klæm

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen