onsdag 13. januar 2010

Hjerter ♥

Jeg elsker hjerter av alle slag ♥. Hjerter har ikke bare en nydelig fasong, men det er hva et hjerte står for, kjærlighet. Og kjærlighet, det er det masse av her i huset Hjertet på bildet over og under passet perfekt sammen med den gamle blomsterpotten min. Du får kjøpt det på Mester Grønn. Ønsker alle en hjertelig dag Man kan ikke få for mye kjærlighet!

5 kommentarer:

 1. Helt enig med deg og Anne Grethe - HJERTER - kan man aldri få for mye av!
  Nå er jeg begynt å sy hjerter og gi bort i gaver også!

  Torsdagsklem fra Perlemor ;)

  SvarSlett
 2. Hjerter er så fine i formen også syns jeg,
  -og de der var jo så søte:-)
  Ha en fin dag Camilla, klem Hege.

  SvarSlett
 3. PS! Nå har jeg hentet awarden:-)
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 4. Koselig Camilla!
  Hilsen din 35. føler, hi hi ;)))

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen