fredag 1. januar 2010

Litt grønne detaljer...pynter fint opp. Det er jo begrenset hvor lenge juletreet vil holde...


Mester Grønn har noen fine små sypresser, så to fikk bli med meg hjem, og er nå behørig plassert.Har lagt noen julekuler oppi potten


Den andre har fått sin plass på skjenken sammen med sinkhusene.Legger ved et nærbilde (den kan skimtes i venstre hjørne på et av bildene over her) av en engel jeg fikk av samboern til jul. Kjøpt på Christiania belysning...
1 kommentar:

  1. Godt nyttår Camilla:) Ønsker deg alt det beste i det nye året og gleder meg til å se vakre bilder fra bloggen din i det kommende året:D
    Klem

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen