fredag 22. januar 2010

Oppvaskmaskin, du gode oppvaskmaskin.Endelig kom den!
Vi har vært uten oppvaskmaskin en stund nå, den gamle sluttet bare en dag å virke. Siden den var gammel, og at det itillegg er januarsalg, ble det til at vi nå har fått vår nye maskin i hus. Trenger jeg fortelle at jeg er lykkelig!?

5 kommentarer:

 1. Grattis Camilla, nå er din helg reddet *ler*
  Man vet ikke hvor avhelgig man er av disse duppedittene vi omgir oss med får vi må klare oss uten - og det er IKKE lett!!

  Ønsker deg en super-duper helg,
  Klem fra Lillian ;)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med ny oppvaskmaskin :)
  Jeg er totalt avhengig av min - så den dagen den konker, er det kriiiiise.....
  Ønsker deg ei riktig god helg!
  Klæm

  SvarSlett
 3. Grattis med ny oppvaskmaskin! Hva skulle vi gjort uten sier jeg ;)

  SvarSlett
 4. Grattis! Vi var selv uten en liten stund - det er utrolig deilig å bare hive inn i maskina og sette den på - og så FERDIG! Oppvask hører steinalderen til.... ihvertfall hvis en har blitt vant til at maskina tar den! ;-)
  God helg til deg, Milla!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen