lørdag 9. januar 2010

Siden julen er over...er det vel på tide å skifte ut de røde og hvitrutete sløyfene på dørkransen, på ytterdøren.
Så det ble noen nyte hvite sløyfer, båndet er kjøpt på Mols, utrolig mye lekkert bånd der. Og prisen er det heller ikke noe å si på.


Vi har nettopp kommet inn fra en luftetur med Brumm. Ikke bare bare å være valp med lite pels i minus 9grader. Men innenfor mammas varme jakke trives han nesten litt for godt, så godt at han faktisk sovner.
3 kommentarer:

 1. Ja, du sier noe der! Nå har jeg omsider ryddet ut jula inne i huset, men kransen ute har jeg ikke gjort noe med.

  Du har virkelig sansen for detaljene Camilla! Så enkelt, og sååå skjønt! :)

  Jeg tror jeg er litt forelsket i lille Brum! Her om dagen var jeg og søkte på hunder på nettet, men jeg er så i tvil om hvilken rase og om hvor store ungene bør være før vi skaffer hund. Og så bør jeg jo uansett vente til vi får gjerde rundt hagen! ;)

  SvarSlett
 2. Jeg har ønsket meg en Cavalier King Spaniel, men blitt litt skeptisk når jeg har fått opplyst om at de som avler dem opp tar lite hensyn til om hundene de avler på har denne hjernesykdommen som er utbredt i rasen. En bekjent av meg hadde verdens søteste Cavalier, som plutselig ble "dement" og aggressiv. Trolig hadde han da utviklet denne sykdommen, og de måtte avlive ham så altfor ung. Denne var også kjøpt av en "seriøs" forhandler og hadde god stamtavle.

  Jeg måtte selv avlive min hund (en Zaluki, mynde) da den var altfor ung, grunnet sykdom, så jeg er nok litt redd for å kjøpe en rase hvor dette kan gjennta seg.

  Det er uansett en liten til mellomstor familiehund jeg nå vil ha. Husker det var mye arbeid med en valp (nesten mer enn en baby!), så ja, det er greit at ungene er litt større. De er 5 år nå. :)

  SvarSlett
 3. Sukke dørskilter, på http://www.engrave.dk

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen