torsdag 25. februar 2010

Da var taket ferdig!Endelig. 
Flinke samboern fikk malt ferdig taket i gangen  igår kveld, det ble 2 strøk med Jotun Lady 02 takmaling . Så nå har han 3meter lange armer. 


Idag blir det å henge opp lampen, men må først få laget et nytt feste for den, med gipsanker og krok.

Selv uten lys i gangen ser det kjempe fint ut. Taket var nemlig ikke skikkelig hvitt før, vil vel nesten si litt mørkere enn eggeskallfarget. Så nå er mor i huset fornøyd!Har registrert bloggen min på Bloggurat ikveld, det bør du også gjøre!


http://bloggurat.net/minblogg/registrere/0f7c911277335dbe9ebbd27c05515a393bf687fc


1 kommentar:

  1. Tenker nok det ble forandring når det ble helt hvitt i forhold til det gamle. Over tid er dette ting en ikke tenker noe særlig over...men som en ser utgjør enormt mye lysmessig når forandringen skjer. Blir garantert knall når lampa kommer opp.....og du blogger vel det?

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen