mandag 8. februar 2010

Focaccia.Har lagd focaccia med rosmarin ikveld.Hvis du ønsker en enklere løsning, er Møllerens Focaccia melblanding helt ypperlig, og blir neeeesten like god som hjemmelagd. Tilsett godt med olivenolje, gourmet salt, og krydder etter ønske!
Bon appetit!


2 kommentarer:

 1. Hihi....godt du fikk en ida da snuppa;) Håper du får gjennomført den uten for mye banning;) hehe..
  Foccacia er superdeilig:) Aldri prøvd den posen der før...

  Ønsker deg en inspirerende kveld:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 2. ÅÅÅ du er så flink til å lage mat!!! Sorry jeg ikke har kommentert på lenge...mye som skjer i livet mitt her for tiden...på både godt og vondt;/ Ønsker deg en god natt! Stor klem

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen