tirsdag 16. mars 2010

En liten oppdatering på husets 4bente.Husets lille 4bente vokser og vokser. Han er nå blitt en koseklump på 7,2kg.
Utrolig hvor mye glede han utstråler. Han koser seg mest når han får ligge på teppet med lekene sine, spesielt kosehunden. Den bærer han rundt i huset og vil mer enn gjerne vise den frem når det kommer besøk. Og når kvelden kommer da tar han kosehunden i munnen, bærer den ut i gangen og står foran soveromsdøren, nå er det sovetid folkens!
Nå skal vi ut på tur, vi blogges!15 kommentarer:

 1. Herregud så nydelig da!!! :)

  SvarSlett
 2. For en søøøøøting! :) Han kan komme på ferie til Hammerfest når som helst! ;) hehe

  SvarSlett
 3. åh for en nydelig skapning!!!! Har alltid ønsket meg hund! Men vi får nøye oss med katten ; ) Litt lettere med katt på en måte. De klarer seg selv og kan godt være ute en natt om man skal bort ; ) En hund blir mer som et barn! Kooos med dyr!
  Ha en god tur!
  Klem

  SvarSlett
 4. Så nydelig:) Du er vel heldig som har en så sjønn hund!!:)
  Jeg har lenge hatt lyst på selv,..men bor i en leilighet med 3 katter, så må nok vente til jeg får litt mer plass ja..
  Utrolig koselig å se bilder av de kjære dyrevennene våres også:)
  ha en fin tur!

  SvarSlett
 5. Utrolig nydelig han er ♥ synd de blir så fort store, den er så deilig den baby-tiden:o))

  God Tur:o)

  Klem Line

  SvarSlett
 6. For et nydelig nurk *smelt*

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 7. Åååh! JEg kommer ikke helt over hvor søt han er! :) SÅ nydelig! GOD TUR!

  SvarSlett
 8. Åhhhhh, såååå nydelig!!! Skikkelig en liten skjønning, som helt sikkert smelter alle hjerter den møter på sin vei!!!!

  Ser det er litt tid siden sist jeg var innom deg, du har jo postet så mange flott innlegg. Nydelige påskeegg du har laget. Selv har jeg ikke kommet igang med å dekorere egg, får kanskje ta frem de fra i fjor, og kose meg med de..;o)

  Ha en finfin kveld og fortsatt god uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 9. ♥ smelt ♥ - han er jo bare såååå nydelig!!! Går rundt med lekehunden....smiler - så utrolig sjarmerende da!!!
  KLem fra Lunalu

  SvarSlett
 10. Åååå så søøøøøt!
  Vi går bare og venter på å få hente hjem vårt lille nye familiemedlem, en liten Bichon Havanais. Den ble født for en uke siden og vi skal få besøke den om en ukes tid.
  Og om ca 7 uker flytter den inn hos oss.
  Gjett om vi gleder oss:-)
  Ha en fin onsdag
  Anita:-)

  SvarSlett
 11. Hellan dussen for noen herlige blder. Takk for at du kom innom bloggen og minte meg på å prøve igjen. Jeg har ikke fått det til å bli følger på flere blogger i dag og så kjekt som det er å se når folk legger igjen nye innlegg.
  Ønsker deg en riktig så hyggelig kveld eller skal jeg si natt og jeg kommer tilbake sterkere i morgen da det ble litt mye tv titting i kveld på meg.

  SvarSlett
 12. Nei, ingen planer om Marokko nå. Det blir Spania i sommer. :) Men et vennepar bygger feriehus i Marokko nå, så jeg gleder meg fryktelig til å besøke dem der... når huset er ferdig om ca. 2 år. God til til å drømme altså! ;) Og ja, det er viktig å ta seg tid til å drømme!

  Stor klem

  Ps! Jeg merker jeg ikke har godt av å lese dine hundeinnlegg, for da får jeg sååå lyst på hund. Med en gang! Hehe

  SvarSlett
 13. Så utrolig søt hund, nesten like søt som min :P. Jeg ser at du kan ha kurver og blader på gulv-høyde *missunnelig*. Alt som er papir må opp i høyden i mitt hjem eller så ligger det i 1000 biter overalt. Da har hunden min "lekt".

  SvarSlett
 14. Har ikke fått med meg at dere har hund jeg, utrolig vakker liten skapning!

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen