onsdag 10. mars 2010

Skattejakt.
Det ble en vellykket tur kan man si. Et lite utvalg av dagens fangst.... så her skal det sprayes, males, og ordnes en hel del fremover. Legger ikke ut alt, noe må være en overraskelse.


Hva har du gjort for noe idag?5 kommentarer:

 1. Spennende! :) Skal på loppis imorgen selv og gleder meg veldig :) Spent på å se når du er ferdigmalt :)

  Klem Karina

  SvarSlett
 2. Så gøy med loppis og bruktbutikker. Spesielt når man kan finne noen skikkelige kupp. Og det ser det jo ut for at du har gjort :-) Kan vel gitte på at du kanskje skal spraye/male den lampefoten kanskje...? (Lurte lenge på kva det var før eg låg merke til sokkelen oppe...) Blir spanande å sjå kva du får ut av dette, og ikkje minst kva andre skattar du gjemt unna... :-)
  Klems

  SvarSlett
 3. Hei igjen!
  Takk for hjelpen, det ble jo SÅ mye bedre! :)

  Så moro med bruktbutikkhandel! Mye spennende du har fått med deg, gleder meg til å se hva resultatene blir :)

  Klem!

  SvarSlett
 4. Jeg har fått min første award, og gir den videre til deg ;-)

  Ha en fortsatt fin dag!

  Klem

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen