torsdag 11. mars 2010

Home & Cottage CCvest.Ikveld hadde Home & Cottage på CCvest føråpning for oss bloggere.Lokalene var blitt utrolig fine, for en forandring fra butikken som lå der før. Lyse fine lokaler, oversiktelig og ingenting å si på stylingen av butikken. Gulvet bet jeg meg spesielt merke til, det var et utrolig flott tregulv.
Virkelig godt jobbet dere som har jobbet nå frem mot åpningen!
Vi ble møtt av Astrid fra Home & Cottage. Der fikk vi utdelt goodiebager, og champagne.  Ikke værst på en torsdag kveld du!
Jeg har storkoste meg ikveld, utrolig mye fint (som alltid hos Home & Cottage). Kjøpte selvfølgelig med meg noen godsaker hjem, det får dere se imorgen.


Bilder fra kvelden kommer!


1 kommentar:

  1. Hei....høres ut som det ble en vellykket kveld. Spent på hva du kjøpte da;o) Klem fra Maliva

    SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen