onsdag 31. mars 2010

Kan de brukes til mer?

Nei, jeg tenkte ikke på mannfolkene, ikke i denne omgang.


Det er altså stenene jeg snakker om...
Joda det kan de, men siden vår og sommersesongen lar vente på seg litt til, puttet jeg de (inntil videre) på et norgesglass, dekorerte med blonder for å få en litt mykere side ved glasset. Så nå står stenene og pynter opp sammen med sinkhusene, og det andre norgesglasset med telysene.

6 kommentarer:

 1. Så lurt, og kjempefint ble det!!!! God påske søte milla! Stor klem

  SvarSlett
 2. Det er herlig med slipte steiner! Vi pleier å jakte på steiner på hver ferie vi er utenlands og det er egentlig en av de tingene det er mest stas å ha med seg hjem igjen. Jeg limte steinene på rammer noen år, og hadde bilde med ferieminner inne i ramma. Det var egentlig ganske så fint det også.:)

  SvarSlett
 3. Det var jo dekorativt det!! Kjekt å kunne brukes til mye:)
  God påske til deg:)
  Klem Mona

  SvarSlett
 4. Kjempefint med stener ! ♥ Jeg har flere små stener på badet som jeg har plukket på stranden. ♥ Ble veldig fint og dekorativt med stener på Norgesglass. ♥

  Natti natt Camilla, sove godt ! ♥

  Stor klem fra Anette

  SvarSlett
 5. Skikkelig sommerstemning:-) Herlige bilder! Ønsker deg en flott sommer videre med mange fine dager..klem Stinemor...

  SvarSlett
 6. Hei..

  Så fint det ble med stener på glass.. Kult*

  Ha en deilig påske! Klemmer

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen