lørdag 27. mars 2010

Vakkert sølvegg med de lekreste små biter....
Da samboern kom hjem fra jobb igår ble jeg overrakt en pose med en eske i. Han syntes jeg burde titte, det måtte da være noe midt i blinken for meg.
Det var altså en påskehilsen fra samboerns jobb. Ikke værst at de har tenkt ut noe som passet perfekt inne i vårt hjem. Imponert! At den inneholdt lekker dansk konfekt var selvfølgelig også et stort pluss.Nest siste frist for å påmelde seg GiveAwayen, informasjon og påmelding finner du HER.


6 kommentarer:

 1. Så lekkert! Jeg har vært på jakt etter "sølv"egg, men har ikke funnet. Nå har jeg mer eller mindre gitt opp. Heldige du som fikk det på denne måten! :)

  SvarSlett
 2. Tuuusen takk for tipset om den nettsiden! :) Der sto jo akkurat det jeg trengte å vite! Og ikke minst, det passer meg helt utmerket å flytte de i april. ;)

  SvarSlett
 3. Kjempefint egg! Det passet jo bare perfekt til tvbordet! :) Ha en fortsatt fin lørdagskveld!

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 4. For et lekkert egg!!!
  Kjempenydelig :)

  Ikke værst ;)

  Ønsker dere en god lørdag :)

  SvarSlett
 5. Me Like!!!! Det var et alldeles lekkert påskeegg!!!

  SvarSlett
 6. Det var et nydelig egg Camilla ! ♥ Og lysestakene var nydelige også. ♥

  Tibake til dette med den bryllupsbloggen. ;) Trodde nemlig den var din siden du hadde kommentert inne hos meg logget inn på denne bloggen. Men da var jo ikke det så rart siden du hjelper venninnen din. Veldig fin blogg forresten, og mye inspirasjon å hente for de som skal gifte seg. ♥

  Tusen takk for god bedring ønsker. ♥

  Ha en herlig lørdag videre ! ♥

  Klem Anette

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen