onsdag 14. april 2010

Trenger du blogghjelp?
Jeg har den siste tiden fått mange spørsmål, både her på bloggen og på mail, om hjelp med bloggoppsett, headere etc.

Så jeg tenkte jeg kunne lage et innlegg der de som kunne tenkte seg litt assistanse kan melde seg, enten i kommentarfeltet, eller sende meg en mail.


Jeg hjelper deg gjerne!

104 kommentarer:

 1. Om du har tid en dag kunne jeg godt tenkt meg en blogg med tre kolonner. Synes det ser så mye bedre ut.

  Om du har tid en gang ;)
  Klemmer.

  SvarSlett
 2. Samme her. Ønsker meg også 3 kolonner :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg vil gjerne lage stjerner og linjer mellom innlegg, men ikke rundt resten.

  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg har også lyst på 3 kolonner men jeg får ikke til. Hjelp!!!
  Kjempefint at noen tilbyr seg til å hjelpe andre. :-)

  Ingunn

  SvarSlett
 5. Så fint initiativ! :) Jeg lurer på hvordan du har midtstilt "You might also like" fra LinkWithin....var det et valg da du hentet den, eller kan det gjøres i etterkant?

  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 6. så snill du er : ) Jeg trenger masse hjelp : D
  Både til etikett og til 3 kolonner! : )
  Klem Tove

  SvarSlett
 7. en award til deg hos meg siden du er så snill ; )
  Klem Tove

  SvarSlett
 8. Tips om hvordan jeg får til "You might also like". Og hvordan jeg kan plassere to bilder ved siden av hverandre.

  SvarSlett
 9. Fro (idyll på landet....)

  Jeg tok kontakt med LinkWithin, på mailadressen du finner her http://www.linkwithin.com/contact ,og spurte om de kunne midtstille den. Det gjør de enkelt, du trenger ikke selv endre noe (det gjøres hos de). Tok noen dager før de svarte bare.
  Husk å legge med bloggadressen det gjelder.

  SvarSlett
 10. Fra gammelt til nytt av Jorunn.

  Først må du registrere bloggen din her http://www.linkwithin.com/learn Og så får du en kode tilbake som du legger inn som en HTML/Java Script widget, og dra den så den legges til under blogginnlegg.

  For å kunne ha to bilder ved siden av hverandre må bloggen din gjøres bredere, eller at du lager en 3kolonners blogg.

  SvarSlett
 11. Så snill du er vennen, godt at det er "folk" som deg der ute. Det blir stort satt pris på ! ♥

  Kommer nok noen spørsmål fra meg også etterhvert, hihi...

  Natti natt, sove godt ! ♥

  Klem Anette

  SvarSlett
 12. Så snill du er! Nå vet jo jeg godt det siden du tross alt fiksa hele bloggen min;) Men snilt av deg å hjelpe alle som vil. :) Klem

  SvarSlett
 13. For et supert - og kjempesnillt initativ :)

  Jeg ønsker også tre kolonner, har prøvd -men det ble det sanne kaos :)
  Har du noen gode tips tar jeg imot med stor takk!


  Klem,
  Tove

  SvarSlett
 14. Du er så utrolig snill - Skal huske på dersom jeg sliter med noe :)

  Stor klem fra Sophie Mari ♥

  SvarSlett
 15. Nå får du nok å gjøre vennen, det er nok mange som trenger hjelp:) Snill og flink du:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 16. SÅ snill du er som vil hjelpe andre i bloggnød!
  Kan hende det kommer et spørsmål fra meg en dag også, hihi! Klemmer

  SvarSlett
 17. Hei :)
  Så snill du er da :)
  Jeg er helt grønn på slikt jaffal..

  God helg.

  Klem Siw

  SvarSlett
 18. Til dere som vil ha tre kolonner i bloggen deres, så kan jeg anbefale denne beskrivelsen hos Moseplassen: http://moseplassen.com/2009/02/blogspot-tips-hvordan-lage-tre-kolonner/

  Veldig enkel å følge, men krever at du er svært nøye! :)

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 19. Bare et lite spørsmål til: når jeg skriver innleg synes jeg det er fint at noen ord har en annen farge, men hvordan legger jeg til egendefinert farge, utenom den fargen som allerede er valgt?

  SvarSlett
 20. For å endre tekstfargen til en annen farge enn de som er forhåndsvalgt i malen til blogspot!


  Først må du markere teksten og endre farge til for eks. grønn.
  Så går du inn på rediger HTML, knappen mellom forhåndsvisning og skriv.
  Denne koden vil komme opp rundt den markerte teksten "span style="color: #38761d;">hei</span"

  Du skal da endre det som står mellom # og ; med en kode fra hex color charten her http://media.photobucket.com/image/hex%20color%20chart/d_spider/ColorChart.png

  SvarSlett
 21. Hallo!
  Jeg vil så gjerne ha en annen tekst type av og til enn de som jeg kan velge. Ser at andre har fine fonter. Kan du hjelpe meg med det kanskje?

  Klemmer fra Lena

  SvarSlett
 22. Heisann! Du, jeg har sett at de bildene jeg har på bloggen i høyre og venstre kolonne er så små.. Hva kan dette være? Kan jeg få de større? :)

  SvarSlett
 23. Lurer på det å skifte skrifttype. Ser på en lekker en hos f.eks. Noe på hjertet. Flere som har denne fonten og det er mye mykere enn den standarde. Er det nogenlunde enkelt å skifte? Takk for at jeg kan spørre deg. Har egentlig veldig lyst til å lære dette selv, for det virker så gøy!

  SvarSlett
 24. Hei på deg Camilla:)
  Har så lyst å få headern min like bred som siden og har lyst på tre kolonner, men forstår ingenting av disse html kodene og tør ikke selv å begynne å mixe og trikse med de, så hadde vært takknemlig hvis du kunne hjelpe:)
  På forhånd takk:)
  Merete

  SvarSlett
 25. Hei og tusen takk for raskt svar:)
  Jeg finner ikke mailadr din, har ikke fått ordna sånn at jeg kan bruke outlook...
  Vær snill å sende meg adr din:)
  Tusen takk:)
  Merete

  SvarSlett
 26. Da har jeg sendt deg mail:)
  Søt mailadr du har:)

  Merete

  SvarSlett
 27. Jeg vil gjerne ha 3 kolonner på bloggen, og lage en hilsen under hvert innlegg.. hvordan gjør man dette? hvor legger man det inn? Takk :-)

  SvarSlett
 28. Heihei
  Så snill du har vært og hjelpe så mange med 3 kolonner på bloggen! Det ønsker jeg meg veldig og:o) Hvis du har tid en dag, så hadde jeg blitt veldig glad for litt hjelp, haster ikke:o))

  Ha en flott pinsehelg!

  Klem Line

  SvarSlett
 29. Hei:)
  For en kjempefin og inspirerende blogg du har!:) Jeg er helt fersk i bloggverdenen, så det kommer helt sikkert spørsmål etter hvert;)
  Koselig av deg å hjelpe så mange!
  God helg videre,
  klem fra livsnyteren bak sitlongeatmuchlaughoften.blogspot.com:)

  SvarSlett
 30. Fin og oversiktig blogg du har.Men jeg har et spørsmål.Den der blogg-tips siden er den trygg å bruke??Jeg har brent meg på linking en gang.Syntes den siden ga god hjelp.

  SvarSlett
 31. Det gjelder ei side som heter blogger-hjelp-tips-triks.Der er det endel linker,å siden jeg har hatt et kraftig virus,så lurte jeg bare på om det var lurt å trykke på de linkene.Man lærer vel av sine feil. :) Var å så på den siden,å det så ut som om jeg kunne forstå det som stod der. :)

  SvarSlett
 32. Hei, fikk tips på bloggen min at kanskje du kan hjelpe. Har ikke fått blogget på mange dager da den boksen vi skriver innlegg i ikke er som den skal.Vertøy linjen er meget uferdig, kan blant annet ikke laste opp bilder da ikonet der er borte. Opplevd det før også, men den har vært i orden igjen av seg selv. Regner med at problemet ligger hos blogspot. Men jeg aner ikke hvordan er hvem jeg skal kontakte.

  SvarSlett
 33. Hei på deg! Fikk tips om å spørre deg...men ser jeg er IKKE den eneste:)
  Ønsker å endre litt på bloggen min med bla. 3 kolonner, to bilder ved siden av hverandre, og muligens få headingen over hele bredden. Er ny på dette...så er veldig glad om du får tid til å komme med noen tips til meg:) Det er masse å lære, men må prøve å ta litt i gangen...savner å kunne endre skriftype når jeg legger ut gadget med bilde på høyre side, og jeg kunne tenkt meg signatur med navnet mitt under innleggene:) Dette ble masse, gi meg et hint når du får anledning. Det er jo bare helt utrolig at du tar deg tid til å hjelpe andre..

  SvarSlett
 34. Hei! JA, jeg trenger blogghjelp! Riktignok like mye som jeg TRENGER nye lysestaker o.l. men ønsket er der iallfall. Klarer ikke få opp mailen din fordi "standard e-postklient ikke er riktig installert" (har ny data, skjønner lite av den...)

  Men du klarer helt sikkert å maile meg :) Ønsker meg først og fremst 3 kolonner samt signatur uten ramme rundt. (Har bare lagret signaturen min som et bilde og satt den inn, da kommer det altså ramme rundt). Ingen hast :)

  På forhånd takk!
  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 35. Hei!

  Jeg har knota til bloggen, men begynner å få det til. Jeg trenger litt hjelp til å midstille headeren for jeg finner ikke den koden alle mener man skal endre. I tillegg ønsker jeg å fjerne dato som overskrift og legge inn en linje etter innleggene for å skille de.

  Ja og så har jeg visst knota till utformingssiden min så alle boksene er halvert, men det er ingen krise siden det ikke synes for andre enn meg.
  Håper du har tid til litt hjelp :)

  På forhånd takk!

  SvarSlett
 36. Hei,

  Jeg er en fersk følger av deg og helt blank i bloggverdenen :P Jeg har sett flere som har nydelige fonter, hvor får man tak i det? Jeg syns nemlig de som er standard er relativt kjedelige...
  På forhånd mange takk. :)

  SvarSlett
 37. Hei Camilla:)

  Jeg er totalt blank når det gjelder data...å det er så fortvilende når man liksom skal bruke dette verktøyet da:) Men bloggen min er så "tett" Om du skjønner hva jeg mener? Altså lite luft mellom det som ligger på sidene og innleggene!! Vanskelig å forklare...Å så skulle jeg gjerne ha hatt slik at de som besøker bloggen kan legge seg til som følgere!? Åssen gjør man det da? Å så ser jeg at det er så mange fine skrifttyper??
  Ja dette ble da kanskje litt mye, men jeg blir jublende glad om du kan hjelpe meg:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 38. Hei Camilla!
  Så utrolig snilt av deg å hjelpe alle oss som sliter...
  Lurte på om du kan gi meg et tips på hvordan jeg får laget signatur under innleggene og hvordan jeg lager vannmerke på bildene mine... HÅper du har tid til å svare meg etter hvert!
  Ha en herlig kveld!

  SvarSlett
 39. Hei Camilla :)
  Jeg synes også at du er kjempesnill som som bruker av tiden din til å hjelpe andre! Mitt problem har ingen hast, ta det når du får tid...Det jeg lurer på er - hvordan jeg får til å legge innlegg (gamle/nye), bilder og annet inn under navigerigsknappene? Har fått til å lage de knappene ved bruk av "mine sider".
  Husk, beskrivelsen må være laget for dummies...hihi :)
  Sommerklem fra Lise

  SvarSlett
 40. Hei igjen, Camilla!
  Tusen takk for hjelpen! Jeg fikk det ikke HELT til... når jeg kopierte inn koden, så fikk jeg bare opp koden når jeg lagde nytt innlegg -ikke signaturen. Men jeg lagret den og hentet den opp som bilde og da får jeg den med, men med "kant" og da må jeg gjøre det hver gang...
  Skulle jeg gjøre noe mer enn det du skrev? Når du får tid... det haster ikke!
  Ha en herlig herlig dag!

  SvarSlett
 41. Hei!

  Du, jeg lurer på hvordan man får lagt inn slike
  "knapper" under hvert innlegg - der man kan sende innlegget til f.eks Facebook?
  (og Blogger, Twitter ol)

  Vet du?
  De ligger innebygd i den nye utgaven av blogger,
  for min datter laget seg en blogg og da ligger de der.
  Uten at man gjør noe for å få dem frem...

  ... Klem

  SvarSlett
 42. Jeg fant ut av det selv.. :)

  SvarSlett
 43. Hjeeelp!! Inspirert av deg og andre, startet min første blogg i går, og er helt grønn! Nå forsøkte noen venninner å legge igjen en kommentar på bloggen, men fikk det ikke til. De har ingen blogg selv og heller ingen Google-konto e.l. Jeg vil jo gjerne ha kommentarer!! Og lurer derfor på hva jeg skal gjøre for å `åpne` for disse som ikke har en slik konto. Hva gjør jeg feil??
  Svar mottas med stor takk!! Og stikk gjerne innom bloggen min!;)

  Klem fra Janniche, dusepasteller.blogspot.com

  SvarSlett
 44. Mailadressen min er forresten; paradispost@hotmail.com;)
  Janniche

  SvarSlett
 45. Tusen takk, Camilla, for raskt og hjelpsomt svar!:D Som du forstår, er jeg ganske hjelpeløs innen blogging... Har masse spørsmål! Noen finner jeg kanskje ut av selv, mens andre blir jeg glad for å få hjelp med;)
  Det som jeg funderer på akkurat nå, er hvordan jeg kan få finere bokstaver? Og hvordan jeg kan midtstille selve navnet på bloggen og få finere bokstaver på dette også??
  Dessuten har jeg lyst til å kunne skrive mellom bildene og kanskje legge de litt annerledes enn bare `midt på`, `til høyre` eller `til venstre` for teksten - som er alternativene.. Er dette mulig?
  Kjempefint om du svarer når du har tid!
  Tusen takk så langt!!
  Stor klem fra Janniche og Leon:):)

  SvarSlett
 46. Åsså kom jeg på èn ting til...:P Får bare til å laste ned 5 bilder pr innlegg, men ser at du har flere på dine innlegg... En løsning der også kanskje?
  Hilsen Masa;)

  SvarSlett
 47. Hei igjen Camilla!

  Det har gått opp noen lys i det siste! Lastet ned alle bildene på èn gang, og da gikk det bare med 5 i gangen. Men nå ser jeg jo at man kan laste ett og ett... Da løste det seg med tekst mellom bildene også;) Har nok vært litt for utålmodig, og da har dataen hengt seg opp uten at jeg har fått gjort meg ferdig.. :P

  Med å legge bildene annerledes, mente jeg f.eks; to bilder ved siden av hverandre...

  Ang skrift; kunne tenke meg en annen skrifttype både på Bloggnavn og i tekst ellers, om det er mulig..? Kankskje spesielt for å signere innleggene.

  Og èn ting til;) Hvordan kan jeg se hvor mange som har vært innom bloggen min?

  Setter kjempestor pris på all hjelp!! Da blir vel bloggen riktig så fin ettehvert;)

  God helg og stor klem fra Janniche

  SvarSlett
 48. Hehei!

  Jeg er visst en gjenganger her!!:O ;)
  Tusen takk, nok en gang, for kjapt og bra svar!
  Har fått meg signatur, tror jeg.. Vil jo vise seg på neste innlegg.
  Men fikk ikke til det med besøksteller.. Dvs; jeg gjorde som du sa og fulgte instruksene. Det ble sagt at jeg var registrert og alt ok, men jeg ser ingen teller...! Og så tør jeg jo ikke gå inn der igjen, for det sto at man IKKE må registrere seg flere ganger!
  Så hva gjør jeg da?

  Du vet jo alt du!!:D

  Klem

  SvarSlett
 49. Takk igjen, Camilla!!

  Denne gangen gikk det bra! Hadde nok ikke gjort helt riktig første gang nei...
  Men nå er det viktigste på plass! Så jeg skal la deg få fred en stund!!!;)

  Hilsen en takknemlig sjel:)

  SvarSlett
 50. Hei! Så snill du er som tar deg tid til å hjelpe, og blogging er jammen litt vrient, så hjelp kommer godt med :)

  Jeg er rimelig ny på blogging, men har da skjønt litt etterhvert. Jeg har heldigvis hatt HTML-koding på skolen, så det er klart en fordel. Men jeg skulle så gjerne ha laget en lenke på headeren min, slik at når man roter seg bort inne på sidene mine kan man bare trykke på headeren for å komme tilbake til start. Slik det er nå kan man klikke på bloggtittelen min, men jeg ønsker at hele headeren skal fungere som en link.

  Kjempefint hvis du har tid til å hjelpe meg :)

  Linker til hjelpe-siden din på bloggen min jeg :) Skulle gjerne fått fram et bilde i denne linken slik at den blir mer synlig for andre. Kanskje du kan hjelpe meg med det også?

  Mvh

  SvarSlett
 51. Også lurer jeg på hvordan jeg får signatur :)

  SvarSlett
 52. Hei!:)
  Hvordan går det med deg? Lenge siden jeg har sett noe til deg her på bloggen..
  Hvis du har noe tid til overs så lurte jeg på hvordan man får sentrert innlegstittel og dato? Samt hvordan jeg får ny font på det.
  Klem Camilla

  SvarSlett
 53. Ja, takk for svar:)
  Jeg vil gjerne ha Vivaldi som font. Hvis det går ann å kun få den på innlegstittelen, så vil jeg gjerne bare beholde times new roman på dato.

  SvarSlett
 54. Hei Camilla ;)
  Kan trenge litt hjelp med bloggen. Ønsker meg også tre kolonner, har også problem med oppsettet. Gadger som ikke går an å bruke osv.
  Du er super som tilbyr å hjelpe andre :)
  Ønsker deg en fortreffelig helg♥

  Klem fra Åse

  SvarSlett
 55. Hei Camilla!
  Håper noen kan hjelpe meg! Har lenge hatt lyst til å bruke koden til you might also like, men jeg har et problem. Gamle bilder som jeg ikke er fornøyd med dukker opp. Har vært inne på picasa nettalbum og fjernet uønskede bilder, men de blir ikke borte. Har lagt inn koden gang på gang i håp om at bildene blir borte ...
  Hilsen
  Elisabeth

  SvarSlett
 56. Hei.

  Har laget meg juleheader og har tenkt
  å skrive oppå,hverdan gjør jeg det?

  Og hvordan lager jeg hjerter?

  VH Mette.

  SvarSlett
 57. Hei Camilla!
  Finner ikke mailadressa di jeg, men har et spørsmål!

  Vet du hvor jeg kan få en ny skrifttype på bloggen min? Jeg vil gjerne ha type skrift som jeg har brukt på bildene i dette innlegget:
  http://minvinterverden.blogspot.com/2010/11/lysslynge.html

  Har du peiling? Hehe!
  Klem

  SvarSlett
 58. glemte å si at hvis du har peiling kan du sende meg mail til
  laila_jh@hotmail.com

  SvarSlett
 59. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 60. Hei.
  Oppdaterte pc`n for en stund siden og nå er innboksen tømt for meldinger. Kan hverken motta eller sende mail. Er det mulig å få disse tilbake og få orden på dette?? Hvis du ikke kan eller har tid til å hjelpe ,kan du ikke sende meg en mld på bloggen ?? Det haster. VH Mette.

  SvarSlett
 61. Har oppdatert Windows ja,og mailene i innboksen forsvant.

  SvarSlett
 62. Hei
  Jeg la nettopp inn et innlegg hos meg, med spørsmål om litt blogghjelp. Jeg fikk tips om å spørre deg :)
  Jeg har rotet det til på bloggen min. Jeg har lagt inn en ny bakgrunn, men finner ikke en mal som passer til.
  Har du mulighet til å hjelpe meg?
  Hilsen Tino

  SvarSlett
 63. Hei igjen min reddende engel:)
  Jeg har mistet telleren min IGJEN!
  Sist jeg gjorde det fikset du opp igjen for meg... Kunne du hjlpet meg igjen tror du?

  Klem Line

  SvarSlett
 64. Hei ;)
  Vet ikke om du ser kommentaren her jeg men prøver alikelvel :
  Teller'n min har bare blitt borte fra siden min :(
  Har du noen peil på hva som kan ha skjedd?
  Veeeldig kjipt..
  Det står bare : free hit counter der det vanligvis står antall besøkende totalt..

  SvarSlett
 65. Hei, jeg har et lite spm ang hvordan får man tre bilder på headeren og annledes skrift som for eksemel løkkeskrift. Hadde vært så hyggelig hvis du kunne hjulpet meg.
  Klem

  SvarSlett
 66. Hei og hopp (igjen)
  :)
  ...Du,bare lurer på noe igjen jeg.
  Du hjalp meg jo med å få fin og STOR blogg, noe jeg er sååå fornøyd med, MEN.. bildene mine forblir små..Prøver jeg å forstørre dem blir de kjempe kornete og fæle :(
  Har BRA oppløsning på alle bildene mine, ca 3000*5000 eller MB:5.
  Hva er grunnen til at det blir så dårlig på bloggen min? Om du trykker på bildet på bloggen kommer det SVÆRT og klart opp,men ikke på selve bloggen :(
  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 67. Hei godt nyttår. SÅ fantastisk et sted! Ble tipset av Ida Susanne. Jeg sliter. BIGTIME. Har gjort noe med bloggen som er gjort ved en feil, og merket det ikke før jeg hadde endret på det. Ser ut som om bildene i innleggene er blit forstørret på hovedsiden slike at alle gadjets på min høyreside er forskjøvet nedertst i bloggen. helt merkelig. Går du derimot inn på et innlegg kommer de frem. men nå er alt hulter til bultre. Fikk litt hjelp av en annen blogvenn soom trodde det kunne være noe med html med det ble bare enda mere annerledes. Akkurat nå er det helt trasig. JEg er lei og helt rådvill. Så ble jeg tispet deg. Kan du på noen måte hjelpe??

  SvarSlett
 68. Hei Camilla!

  Er det mulig å gjøre bloggen min bredere?

  Klem

  SvarSlett
 69. Akkurat det lurer jeg på også :-)
  Hvordan lager dere bloggen så bred ? :-)
  Min er smal , og jeg ser mange av dere har blogger som "fyller ut" skjermen og synes det er mye finere :-)
  Men jeg har ikke klart å finne ett sted , som det står hva jeg må gjøre for å lage bloggen min bred :-)

  Så snill du er som hjelper :-)

  SvarSlett
 70. Hei Camilla.
  Du var så snill å hjalp meg tidligere med noe blogg-trøbbel, så derfor tyr jeg til deg ,og spør så søtt...Håper du kan hjelpe meg igjen?:)
  Jeg ønsker meg en annen skrifttype (font) på bloggen min, kanskje noe allà den du har?! Hvordan får jeg til det? Må man laste ned noe?
  Håper virkelig du kan hjelpe meg:)

  Klem fra Milla

  SvarSlett
 71. Hei og hopp :)
  Du,hvordan får du til å ha "ting" på begge "sider" på bloggen din? Bilder,skrift ol..i sidekolonnene liksom? Er det mye som må gjøres om på bloggen evt? Veldig fint iallefall :)

  Klem Ida Susanne
  (idasussanne@live.no)

  SvarSlett
 72. Jeg sier : det er litt skummelt *ler*
  En blogg mal jeg er utrolig fasinert av er Fjeldborg sin side, og den har 3 kolonner. Og det har jo du å, og det er jo veldig lekkert, er liksom litt tomt på den ene siden inne hos meg synes jeg.
  Lurer også på hvorfor bildene jeg legger inn på høyre side blir så små. Noenganger blir de slik jeg vil,men for det meste blir det tiny tiny små..
  Er det mye å sette seg inn i fr meg dersom jeg går for 3 kolonner? Eller tror du jeg klarer det?*ler*
  Klem en data"dust"

  SvarSlett
 73. Hei Camilla :)

  Hvordan midtstiller man tittelen på et innlegg? Tror jeg har gjort det en gang, men husker ikke hvordan man gjør det lenger. Ser du har midtstilte titler, så håper du kan hjelpe :D

  - Alexander

  SvarSlett
 74. Hei Camilla :) Ser at overskriftene på min og også din blogg er blitt endret? Vet du hvorfor? Kan du se på min blogg og gjøre noe med det?

  SvarSlett
 75. Monica, jeg kan dessverre ikke hjelpe deg.. du har en profil som ikke er åpen/tilgjengelig, så jeg får ikke sett hva som er problemet.
  Ta evt. kontakt på mailadressen min, så kan jeg se på det.

  SvarSlett
 76. Heia! Jeg er relativt fersk, og kan lite om html og sånn.... Jeg lurer på hvordan jeg kan få til en fin "overskrift"(som Villa Greve med tre bilder) på bloggen min med bilder og finere skrift? Jeg bruker Photoscape, og prøvde meg på en montasje der. Men da ble det en liten firkant i venstre hjørne med teksten ved siden av. Har også sett at veldig mange bloggere har fått helt annerledes skrift de siste ukene, og lurer på hvor de har funnet den...
  Ellers vil jeg si at du har en koselig blogg som jeg ofte er innom.

  SvarSlett
 77. Hei.

  Hadde du kunnet hjulpet meg litt med bloggen min igjen? Skulle endre header i går, og plutselig falt bloggen tilbake til den standen der var i før du hjalp meg... Måtte bare stenge den siden den ikke ser ut :(

  SvarSlett
 78. Hei,
  Jeg ble annbefalt deg av Ida Sussanne,Sukkertøy for øyet.
  Har litt problemer med å få frem kommentarfeltet på bloggen min. Veldig irriterende. Synes jeg har vært innom alle knappene på både innstillinger,, kommentarer osv. Hjelp:)!!!

  Tips til garderobe: Garderobemannen eller Elfa. Vi har brukt begge deler, og hatt innredning fra Pax. Om jeg ikke husker feil, får du tilpasset mål fra begge to…

  Anne-Marte

  SvarSlett
 79. Hei,
  Lurer på om du kan hjelpe meg med hvordan man lagrer bloggen?
  Jeg har blogspot blogg, men får mail fra msn om at bloggen blir stengt i mars, kjenner du til dette?
  Ikke skriver jeg i live, så jeg forstår ikke helt hvordan de kan stenge bloggen.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 80. heisann :)
  kom over bloggen din nå. nå har jeg sittet å knotet i flere måneder med bloggen.. arg.
  jeg har lyst på tre kolonner . akkurat sånn som du har, men når jeg prøver å gjøre dette så blir venstre kollonna helt mongo.. skriften osv blir helt inne i blogginnleggene.. er dette noe du kan hjelpe meg med? :s mailadressen min er : gunnmbergli@live.no.

  bloggen er : sjarmerendechic.blogspot.com

  SvarSlett
 81. Kom tilfeldig over bloggen din, og at du tilbyr bloggehjelp. Har et spørsmål. Har fulgt en interiør- og quilteblogg over flere år, men så har den plutselig blitt stengt for alle unntatt for inviterte. Lurer på om det går an å få sendt en mail til bloggeren? Har så lyst til å fortsette å følge henne, for det er så nydelige arbeider hun gjør. Går det an, eller er det ingen mulighet. Det er en blogspot-blog. Takk for evt. svar.

  SvarSlett
 82. Heidu, så flott at du tilbyr blogghjelp! Om du har tid, så trenger jeg litt hjelp, om det i det hele tatt går an å fikse det...

  Jeg har drevet litt med et nytt design til bloggen min nå, men så ser det ut til at noe har blitt feil. Når jeg trykker meg inn på ett innlegg ser designet annerledes ut enn på forsiden (overskriften, pluss sidemenyen etc. vet at jeg ikke har fått satt inn headermenyen i malene enda, og at det er derfor den i hvert fall ikke er der). Vet du hvordan jeg får endret dette?

  I tillegg skjønner jeg ikke hvordan dette har skjedd, men når jeg klikker på f.eks. "juli 2011" i arkivet står det plutselig "desember 2008" som overskrift, selvom de riktige innleggene ligger under. Dette skjer på en del av kategoriene også. Noen anelse hvordan man kan få fikset det, eller eventuelt noen andre som kunne hjulpet?

  Takk på forhånd!

  SvarSlett
 83. Hei igjen.
  Enda et problem, hehe! Tar tilbake det jeg skrev om at jeg ikke hadde fått lagt inn headermenyen enda, jeg har visst det, men den synes ikke på innlegg, kategori osv. Vet du hvordan jeg kan få fikset dette også?

  SvarSlett
 84. Hei.
  Håper du kan hjelpe meg med mitt problem også. Jeg har som jeg skrev i mail til deg skiftet bloggnavn til "Mette`s interiør og krativiteter." Det jeg ikke har peiling på er...når jeg nå skal legge ut nye innlegg,hvordan gjøre mine medbloggere oppmerksomme på at jeg har lagt ut. Min blogg blir ikke oppdatert i deres bloggliste.
  Takknemlig for snarlig svar.
  Hilsen Mette.

  SvarSlett
 85. Kjære Camilla

  Jeg ser du er damen som har peiling på blogger html :)

  Jeg lurer bare på hvordan jeg kan få innleggstittelene mine midtstilt slik du har dem ? Designet ser mye bedre ut da.

  Karen-Elise (littlefashionbud@hotmail.com)

  SvarSlett
 86. Hei Camilla


  Er det mulig du har lyst å lage en vårlig header til meg?

  Vil du ha et bilde eller finne noe annet?


  Og jeg ser bloggen har blitt litt anderledes på innstillingene,og det står noe om oppsett.

  Betyr det at jeg kan lage forskjellige typer innlegg og sette bildene i kollage eller andre oppsett?

  Eller er det oppsett for en hel blogg?

  Hvis du skjønner hva jeg mener!!:-)?

  SvarSlett
 87. Heisann :)
  Jeg har et problem med LinkWithin, og googlet meg fram til din blogg og dette innlegget. Lurer på om du kanskje har litt mer peiling på html-koder enn meg ;) Jeg har lagt inn koden for LinkWithin, men den vises ikke etter hvert innlegg på forsida. Jeg har blogg på blogg.no, men kanskje du vet løsningen likevel?

  SvarSlett
 88. @InNorth
  Fint om du sender meg en mail på camilla@villagreve.com

  SvarSlett
 89. Hei:) Fikk tips fra Tove om at trengte æ blogghjelp, kunne æ spørre dæ:)

  SvarSlett
 90. @Pærlemor
  Det er bare å spørre ivei :)
  Du kan godt sende meg en Mail på camilla@villagreve.com om du heller vil det.

  SvarSlett
 91. Hei
  Jeg trenger hjelp til å midtstille headeren min :)
  På forhånd tusen takk
  Laila

  SvarSlett
 92. Hei!
  Jeg vet ikke om du kan hjelpe meg, men jeg lurer
  på om det er slik at alle som driver blogg må kjøpe seg mere bildeplass etterhvert?
  Det har stoppet opp for meg pga. plassmangel. Får beskjed om å kjøpe mere plass til 2,46 dollar i mnd.
  Vet jo ikke om dette er vanlig .... noen har fortalt meg at de betaler 3-5 dollar i året, derfor er jeg usikker på hva jeg skal gjøre ?
  PS: Jeg buker picasa (men har bare noen få bilder på nettalbumet der- ca 30 stk )
  På forhånd takk !
  Anita

  SvarSlett
 93. 3-5dollar i året hørtes veldig lite ut. Jeg mener jeg betaler rundt 20dollar i året for masse ekstra lagringsplass. Dette kjøpte jeg gjennom blogger. Er du sikker på at du ikke kan velge mellom å kjøpe lagringsplass for ett helt år, eller bare mnd's vis?
  Du er velkommen til å sende meg en mail, adressen finner du i sidekolonnen, så vil jeg hjelpe deg videre :)
  Camilla.

  SvarSlett
 94. Hei :) Hvordan får man til på bloggen og kunne skrive: denne gjenstanden finner du HER også kan man trykke på HER? OG går det ann å få feks sånne hjerter hvor mange kommentarer man får og evt en teller hvor mange som har vært innom bloggen?? :)

  Mvh Jeanette :)

  SvarSlett
 95. @Villastallerud

  Hei Jeanette :)

  Av tellere anbefaler jeg susnet.se sin, der lager du deg en enkel bruker, og kan selv velge hvilken type teller du ønsker, og hvordan den skal se ut.
  For å få ord til å bli en link: skriv innlegg som vanlig, marker ordet du ønsker skal linke til en side ved å holde i ne musetasten og dra musepilen over ordet slik at det markeres blått, slipp musetasten og trykk der det står kobling over der du skriver innlegget, og skriv eller lim inn nettadressen.
  Det med hjerter er jeg litt usikker på hva du tenker på?

  SvarSlett
 96. Jeg har vært uheldig fjernet gagden som viser følgere på bloggen min. Hvordan får jeg lagd den til igjen???
  Takk for hjelp :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anita. Gå til utforming av bloggen, trykk på legg til gadget, bla nedover til du finner følgere, Evt søk i feltet som kommer opp.
   Håper det ordner seg! Evt send meg en Mail, så kan vi ta det videre derfra.

   Slett
 97. Hei :) Så snill du er som vil hjelpe :) Jeg tar gjerne i mot hjelp til å få bloggen min bedre.. ta kontakt om du vil hjelpe.
  Lykkeklem fra Laila

  SvarSlett
 98. Hei! Prøvde å sende deg mail utan å få det til. Eg har ein blogg som heiter "detgoderom". Rundt bila mine legg det seg ein tynn strek som eg ikkje klarer å få vekk, har prøvd med same farge på bakgrunn og bilderammer utan å få den vekk. Bjørg frå Huset ved Fjorden tipsa meg om at du kunne gi råd. Veldig takknemlig om du kan svare meg på lisalia@hotmail.com
  Ønsker altså å ha vekk desse rammene..Ved første øyekast er det ikkje sikkert du ser dei, men se du nøye etter ligg dei der, lyselysegrå..

  SvarSlett
 99. Hei Camilla, hva er mail adr din igjen?:-)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen