torsdag 17. juni 2010

En pakke med smak av sommeren.Jeg var så heldig å bli trukket ut da LykkeLiten ville gi bort en hilsen til sine lesere som takk for at vi trofast titter innom.

Og idag kom pakken i posten. 

Kjempe koselig, og sommerlig som passet så fint inn her i huset. Nydelig hjerte fra Miljøgården, servietter og dekkbrikker fra Kremmerhuset og et nydelig kjøkkenhåndkle fra Krasilnikoff 12 kommentarer:

 1. for en kjempefin premie1 grattis!

  SvarSlett
 2. Gratulere med en kjempe fin gave.
  Ha en vidre fin dag.
  Klem fra Christina

  SvarSlett
 3. For en koselig sommergave!:)
  Ha en fortsatt fin torsdagskveld!
  Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer, så koselig med en overraskende gave.
  Og så fine ting da.. Heldiggrisen.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med gaven! Så flotte ting da. Det hjertet var virkelig nydelig!

  Ha en fin kveld!

  Klem Ingunn

  SvarSlett
 6. For ein flott gåve! Heldige deg:)
  Nyt kvelden!
  Klem:)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med kjempekoselig gave!!
  Jeg har et lite bloggspørsmål og prøver meg her siden du tidligere så generøst har tilbudt din hjelp ;0) "Problemet" er at når jeg åpner bloggen min hjemme på laptopen så er den ikke midtstilt, men "helt til venstre". Når jeg åpner den på jobb så er den midtstilt..?? Vet du hva problemet kan være? Har 3 kolonner som er totalt 990 px fordelt på 150, 600 og 200. Supertakknemlig for svar! Klem fra meg

  SvarSlett
 8. Grattis med premien! Så sommerlige og fine ting da:)
  Kos deg i kveld!
  Klem

  SvarSlett
 9. Heldige du :) Gratulerer med premien!
  Ha en nydelig fredag!
  Klem!

  SvarSlett
 10. Heldiggrisen :)
  Og sånn flaks at gaven matchet de søte kjeksene!

  SvarSlett
 11. Kjempefin gave snuppa:)

  Me love Miljøgården ♥

  Grattis grattis!!

  God helg klem ♥

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen