tirsdag 15. juni 2010

Små royaliteter!Noen små royale telysholdere, fra Nille, har fått sin plass i vinduskarmen på stuen.
Jeg var på utkikk etter noe helt annet da jeg var innom Nille. Og i et hjørne i butikken bland utallige lysestaker og telysholdere stod de og sa "ta oss med hjem". Og når de spør så pent, hadde jeg ikke hjerte til å si nei.Jeg er hus og hundepasser mens samboern er på jobb på vestlandet frem til onsdag. Så da er det bare å tenne stearinlys, lage seg en deilig kopp varm te og kose seg med laptopen i sofakroken. Med Brumm som benvarmer såklart.


Er du også glad i stearinlys og har utallige holdere/kopper/fat til en hver anledning?13 kommentarer:

 1. Heisann.
  Disse falt jeg også for. Har telysholdere overalt. Eneste jeg får lov å bruke, gift med en brannmann, levende lys er farlig;)
  Ha en flotters dag.
  Hilsen Gro-Beate

  SvarSlett
 2. Har en egen hylle i et av skapene på kjøkkenet som kun er til lysestaker og telysholdere!:)
  Syns det er så fint med sånn lav vinduskarm. Kunne ønske jeg også hadde det. Veldig koselig i din!:)

  SvarSlett
 3. Heisan..

  måtte kikke i9nn hos deg etter en strålende flott reklame hos HildeGunn...

  koselige telysestaker... de gir et fint skinn...

  nå skal jeg kikke rundt på bloggen din O=)

  ha en fin fin tirsdag O=)

  SvarSlett
 4. Så fine de var! Skal si du er flink til å finne fine skatter :)

  SvarSlett
 5. Oj! De var jammen fine. Hadde du ikke sagt at de var fra Nille hadde jeg aldri gjettet det heller!
  Huff ja, her er det altfor mye stæsj i skuffer og skap. Tror nok jeg skal ta en runde her i sommer og rydde opp litt skikkelig slik at jeg får plass til noe mer :p

  SvarSlett
 6. Sånne har jeg også, synes de er så søte:) Er veldig glad i stearinlys, lysestaker, lykter, osv., og har i lengre tid hatt en diskusjon gående med min kjære. Han mener nemlig at det finnes en lyssesong og ikke-lyssesong. Jeg har etterhvert klart å tvinge gjennom et "ja til lyssesong hele året", er storfornøyd med det:) Tror han fant ut at det var lurt å kapitulere raskere enn raskest, jeg demonstrerte nemlig min uenighet med å kjøpe nye lys og lysestaker på hver handlerunde:)
  Ha en flott dag, kjære deg:)
  Klem

  SvarSlett
 7. Hei:)
  Jeg bare ELSKER alt som heter lysestaker, telysholdere, lykter...:) Det gjenspeiler seg når jeg bestiller varer til butikken også kan man si..hihi:)
  Heldigvis er min kjære like glad i levende lys, så da er det liksom greit når jeg sier: åååå den var fiiin:) Så kjøper jeg den, eller de...Og jeg blir så lykkelig:) Jøss ble et lite rim dette...:)

  Ha en flott dag:)

  Klem Ea

  SvarSlett
 8. Så søte lysholdere. Jeg har noen som ligner, men det er ikke krone på dem, men en rosett av blanke stener. Jeg har ca 4 millioner lysestaker og holder tror jeg. Godt å ha. He, he....
  Klemmmer fra Lena

  SvarSlett
 9. De var jo knall søte da :) ikke rart du ikke klarte og si nei til det kjøpet ;)
  Klems

  SvarSlett
 10. Har sett på de opptil flere ganger, men alle kjøp må gå igjennom en prioriteringsliste for tiden.. *blæ* Gleder meg til skattepenger.

  Har egentlig ikke såå mange telysholdere nå for tiden. Det var ikke lenge siden jeg hadde en stor oppryddig og sendte alt som ikke passet tl loppa. Så nå trenger jeg fler :P

  Klem Madelén

  SvarSlett
 11. Kjempe søte :)
  Har et helt skap fullt av staker og t-lys holdere som jeg bytter på :)
  Det er jo bare så koselig med tente lys!

  Ønsker deg en herlig tirsdag :)
  Klem klem

  SvarSlett
 12. Detr var noen nydelige royaliteter:) Jeg deler nok interessen for stearinlys-holdere i alle slags former.. Om vinteren trenger vi nesten ikke varme på i leiligheten, da alle lysene varmer godt opp:)
  Det er så koselig med levende lys! Så vel om sommeren som om vinteren:)

  SvarSlett
 13. Så fine de er!!
  Passer godt til kronene dine :)

  Jeg er også gal etter telysholdere og annet stash. Har noe så gammeldags som en matkjeller, dvs. en matbod :) Har mel og sukker der, resten av hyllene er fylt opp av blosterpotter, lys, lysestaker og annet stash jeg bærer opp og ned etter sesong og forgodtbefinnende. Bytter nesten helt ut 3-4 ganger i året. Bare noen favoritter henger med hele tiden :)

  Nyt en flott sommerkveld!

  Klem fra Tove

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen