søndag 20. juni 2010

Vil du bli med inn på soverommet?


Velkommen inn!

Lysekronen fra Bohus, er kommet opp. Og den gir et utrolig flott lysspill på vegger og tak.
Lerrete til maleriet jeg har begynt med henger her i bakgrunnen. Bilder kommer etterhvert.


 Med selvlagd sengegavl, oppussede komoder med nye knotter, malte nattbord, nye gardinstenger og gardiner, sengeteppe fra Kid, og nattbordslamper fra Skeidar.
 En liten titt slik det var før?

Dette er bilder tatt inn fra dagene da vi flyttet inn, så litt halvferdig og en knapt nok redd seng. Jepp, hektiske dager. Eneste som gjenstår er å finne like knotter til nattbordene, altså de som er på kommodene. Iherdig leting på ebay og alle mulige nettbutikker har enda ikke gitt resulteter, men jeg gir ikke opp.20 kommentarer:

 1. Å så lyst og herleg du har fått det. Stilig med selvlagd sengegavl då. Og lysekrona var skjønn. Stilig med sånn stor lysekrone på soverommet synest eg. Komoden vart så masse lysare og finar no når den var malt! Lykke til vidare i jakten på fleire knotter... :-D
  Klems

  SvarSlett
 2. Herlige bilder og eg likte knottene veldig godt.

  SvarSlett
 3. Så fint det ble,litt av en forandring,lekkert.:)Klems.

  SvarSlett
 4. Ja! Jeg blir med deg overalt jeg! ;)

  Det gjorde seg med sengegavl ja!
  Hvordan laget du den?
  (Har sett en variant av IKEA rammer...)

  Jeg syns det ble kjempe fint!
  En herlig foranding :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Jøss her har det skjedd masse på den tiden jeg har vært på ferie :) Masse flotte bilder jo, I like! Lekre ting fra Kremmerhuset :) Og den høye kommoden dere har på soverommet var virkelig i min smak, rett og slett nydelig etter oppussingen :)

  Klem Karina :)

  SvarSlett
 6. so utruleg fint det blei Camilla:))Men synst no det var fint fra før av og:)Elska lysekrona:)
  Tenke du får mange fine kveldar her med noko kjekkt å lese:))

  Ha ein fin søndagskveld:))

  Klem

  SvarSlett
 7. Åh... Lekkert!!! Her fikk man virkelig lyst til å legge seg ned og nyte tilværelsen. Synes du er kjempe flink med all DIY!!

  klem Madelén

  SvarSlett
 8. Ååå... her var forandringa stor! Lyst og lekkert - og FOR ein herleg kommode!!
  Moro å sjå slike FØR/ETTER bilder synes eg,og spesielt når ein held på med akkurat det samme prosjektet... dog eit gjesterom hjå meg då.. men det er jo eit soverom det også:0)
  Takk for titten.

  SvarSlett
 9. Hei Camilla!
  Begynte dagen litt seint i dag, og hadde mine planer. Men ble istedet sittende å se på bloggen din. Det er første gang jeg leser bloggen til noen jeg ikke kjenner, er ingen stor blogg-leser altså!
  Jeg har nå sett i gjennom hele `kalenderen` din og sett på alle de fine bildene!!
  Her var det mye fint!!! Liker stilen din veldig godt, og det er gøy å se at du er så kreativ og lager egne ting. Du har virkelig blikk for detaljer, noe jeg synes hele `gjør` stilen. Selv er jeg også veldig `hvit`, men heller litt mer mot chabby chic.
  Så dagen har gått og lite har blitt gjort... Men sitter til gjengjeld igjen med masse inspirasjon og nye ideèr!! Har til og med vært inne på en nettbutikk for å se etter noen av tingene dine.;)
  Så du har herved fått en ny leser! Stå på i samme stil, og spre glede og inspirasjon!! Du har iallefall gjort dagen min bedre!:)
  Hilsen Janniche
  Ps: kjempesøt hund!:)

  SvarSlett
 10. Det var litt av en forvandling, vennen! Så flink du har vært! Det ble utrolig fint:) Er veldig spent på å se bildet ditt!

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 11. Så nydelig rom!! Lyst og lekkert!! Er det vanskelig å lage sengegavel? Har kjempe lyst på det, men dem jeg har sett er ganske dyre, så det har ikke blitt prioritert mellom alle de andre ønskene ; )
  Ha en flott kveld
  klem Tove

  SvarSlett
 12. Så lyst og lekkert..

  Smykkerammen er råååkul! I like! KLemmer

  SvarSlett
 13. For et lyst og herlig soverom dere har :)
  Ble lekkert med lysekronen! Den har vi på soverommet til lille prinsessa vår, syns den er kjempefin! :)

  Ønsker deg en nydelig mandag, søta!
  Klem!

  SvarSlett
 14. Ojjjjjj dette var litt av en forandring. Synest det var kjempefint. Har likt sengeteppe som deg. Synest det er så enkelt og vakkert :D Lysekrona var også fin!
  Klemmer

  SvarSlett
 15. Wow, for en vakker lysekrone! Jeg har aldri tenkt på å ha lysekrone på soverommet men det ble jo riktig lekkert! :) Ellers må jeg bare si at extreme makeoveren av rommet ble riktig så vellykket! :) Jeg har virkelig sansen for hodegavler, sikler på hodegavlen (hjemme hos Don Draper) i serien Mad Men.

  SvarSlett
 16. ååå, så koselig! Likte spesielt godt "bildet" med smykkene inni, så utrolig kreativt. Hadde vært glad bare hvis soverommet vårt lignet soverommet deres sånn det så ut før, så her trengs det en liten opp-shining, for å si det sånn...

  SvarSlett
 17. kjempefint! digger smykkeopphenget ditt :)
  klem fra Barbro

  SvarSlett
 18. Å jippi. Har bare kikket etter lampesokkel på nett.. Men er så kjedelig å bruke tid på å få det i hus.. Da er han Claes kjekk å ha.. Takk for tips..
  Har kjøpt noen søte sommerfugler i hvitt med litt glitter på Panduro tidligere.. Ser for meg disse dansene rundt pæren, hengt i fiskesen slit at det ser ut som om de henger i løse luften..

  Får vel sikkert også fiskesen på Claes?! hehe.. Også burde jeg jo teste ut den sinksprayen du skryter av;-) KLemmer

  SvarSlett
 19. Så flott soverom dere har Camilla, og smykkerammen var superfin ! ♥

  Håper du har hatt en fin og god helg ! ♥

  God klem ♥

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen