lørdag 21. august 2010

Et lite tilbakeblikk.

Fredag 21.august 2009 var datoen da det hele startet.


Tanken med å starte opp en blogg kom da vi ifjor sommer begynte malingsprosjektet fra mørkt til lyst. Jeg hadde lyst å dele, og kanskje det kunne være til nytte for noen, hvordan man med enkle midler, gir gamle møbler nytt liv.


Jeg hadde ingen erfaring med blogging, og trodde vel i bunn og grunn at det var noe som bare kom til å forbli et lite hobbyprosjekt om småpusling i hus og hjem. Bloggen har vokst og vokst i størrelse, og det er stadig nye følgere som vil være med videre, noe jeg synes er veldig artig!Jeg har også vært så heldig å få blitt kjent med utrolig mange skjønne mennesker det siste året. Vennskap jeg setter stor pris på.Håper dere vil være med meg videre gjennom et nytt bloggår.
Bare en liten fristelse før jeg avslutter, kom gjerne innom iløpet av helgen, "for en ny vri på det hele"!
17 kommentarer:

 1. Jeg følger deg med glede videre. Du har fått til mye på bare et år.

  Hilsen Fama

  SvarSlett
 2. God morgen:)

  Gøyt at det har gått så bra for bloggen din:)
  Gratulerer:)
  Ha en fin helg:)
  Klem fra Kari:)

  SvarSlett
 3. Flott blogg, ikke rart du har godt besøk :)
  Følger deg med glede videre :)

  Ha en strålende helg :)

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med første året! Synes du er kjempe flink så det er jo ikke rart at bloggen vokser ;).

  Ønsker deg en god dage! Klem Madelén

  SvarSlett
 5. Gratulerer m 1 års jubileum! Du som er så snill og skjønn og har en så fin og inspirerende blogg,er d bare en glede å følge videre! Klem Lise

  SvarSlett
 6. Gratulerer med 1 års jubileum. Du er oppfinnsom og kreativ. :) Klems.

  SvarSlett
 7. Gratulere med 1 års dagen☺
  Bloggen din er fiiiin☺

  God helg☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 8. Gratulerer med ett år som blogger! Har fulgt deg fra starten - og følger deg videre. Synes du har en flott blogg!!!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 9. Gratulerer med 1årsjubileum!!
  Gleder meg til å følge bloggen videre :)
  God helg!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 10. Der var du ja....Jeg følger deg med glede videre. Gratulerer med 1 årsdagen:) Jeg har også 1 årsdag snart, om ca 1 uke. Gurimalla så fort året har gått.

  Håper du får ei fin fin helg og jeg stikker innom igjen får å få med meg den "vrien" du nevner:)

  SvarSlett
 11. Gratulerer med 1år som blogger, hyggelig både å få hjelp og følge med på bloggen din:)

  Ha en fortsatt fin helg.
  Marianne

  SvarSlett
 12. Tillykke med 1 årsdagen ,Camilla!
  Det er en fin og kreativ blogg du har, så stå på videre , vi er mange som titter innom .
  Venter på ny vri !!!!Hilsen LISEG

  SvarSlett
 13. gratulerer så masse med ett år. så gøy. jeg har holdt på i 4 mnd øg stor koser meg. hadde ingen anelse om hva jeg gikk til.
  klem tove

  SvarSlett
 14. det må være utrolig spennende å se hva en liten form for dagbok kan vokse seg til å bli i løpet av et lite år. Gratulerer så mye! Selvfølgelig følger vi deg videre. Du gir så mye, som jeg håper vi kan få gitt litt av tilbake også. :)

  SvarSlettHjertelig velkommen!Villa Greve ligger i vakre Sørum, i Akershus. Og her bor vi, samboer Håvard, Mathilde på 4 år, lillebror Christian på 2 år, lillebror i magen med termin i desember'15 og meg, Camilla.
Jeg er en interiørfrelst frøken, med sans for det klassiske og stilrene, blandet med tøffe strukturer og brytende elementer. Fargepaletten i grå, hvite og svarte toner er gjennomgående i hele huset.
Her vil du kunne følge meg, og mine små, og store prosjekter innen interiør. Og innimellom noen små hverdagsglimt.
Kanskje noen av mine ideer og bilder kan gi deg litt inspirasjon på veien!
Vis hele profilen min

Følg Villa Greve på Instagram

Totalt antall besøkende:

Email me

Følgere

Annonsører

.

-

Email me

.

Email me

Samarbeidspartner

Medlem av

Søk i bloggen